"ELVIS PRESLEY" címkével ellátott hírek
Az ötvenedik évfordulón világszerte újra látható a mozikban Elvis Presley Comeback Special című legendás, 1968-as televíziós koncertfilmje. A digitálisan felújított és újrakevert filmet a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban és több vidéki nagyvárosban is levetítik.
Nagy popkulturális együttállás: ma van Elvis Presley és David Bowie születésnapja.
Több száz résztvevőt várnak a Magyar Elvis Klub által szerda 19 órára szervezett eseményre, amelyen mécseseket gyújtanak és akusztikus zenélés is lesz a fővárosi Elvis Presley parkban a negyven éve elhunyt amerikai énekesre emlékezve.
Árverésre bocsátják Elvis Presley egykori magánrepülőjét, amely harminc évig parkolt egy új-mexikói kifutópályán.
Elvis Presley gitárját, melyet édesapjától kapott, 334 ezer dollárért (93,7 millió forintért) árverezték el New Yorkban - számolt be róla a BBC hírportálja.
És minden bizonnyal a A Crazy Little Thing Called Love a szokványtól eltérő prezentációjától még Freddie Mercury is beájult volna, hát még (P)Elvis, a csípőkirály. A minap a békéscsabai Lencsési Közösségi Háznál, a 23. alkalommal lezajlott a Szent István-napi Előzetesén énekelt többek között Pál Dénes is, a 2012-es The Voice – Magyarország hangja nyertese.
Elvis Presley két magánrepülőjét együtt kínálják eladásra. Az aukciót szervező aukciósház 10-15 millió dollárt vár az egykori sztár különleges gépeiért - írta a The Daily Telegraph pénteken.
Eladásra kínálják Elvis Presley két fényűzően berendezett magánrepülőgépét.
Az Oscar-díjas Kevin MacDonald rendezi a Last Train to Memphis című, Elvis Presley életéről készülő játékfilmet - értesült a Variety magazin.
Országszerte 33 vöröskeresztes helyszínen várják a véradókat a világnap alkalmából pénteken, Budapesten szórakoztató programokkal és Elvis Presley-imitátorokkal hívja fel a figyelmet a véradás életmentő szerepére.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó