"EMAIL" címkével ellátott hírek
Nem is kell paranoiásnak lenni ahhoz, hogy attól féljünk, valamelyik weboldalról illetéktelen kezekbe kerül az e-mail címünk. Megmutatjuk, hogyan ellenőrizhetjük pillanatok alatt ezt az ijesztő lehetőséget.
Csalók hamis e-mailben fizetési felszólítást küldtek a Magyar Telekom nevében, és a számlatartozás ürügyén, egy a Magyar Telekom honlapját utánzó weboldalra irányították az e-mail listán szereplőket, ahol a bejelentkezési adatok, illetve banki adatok megadását kérték a címzettektől. A Telekom azonnal megtette a szükséges biztonsági intézkedéseket.
Biztonsági felhívást tett közzé a jegybank, mert sokan az MNB nevében személyes adatokat, illetve nagyobb összegek átutalását kérő, csaló e-maileket kapnak.
Két listáról, összesen 1 milliárdnál is több felhasználónév-jelszó páros került be a legnagyobb, adatlopásokat rögzítő oldal adatbázisába. Átfedések vannak, de még így is 830 milliónyi belépési adatról beszélünk. Egy gyors kereséssel kiderítheti, hogy érintett-e.
Az ESET havi vírustoplistájának élén nem történt változás – ha csak nem annyiban, hogy a múlt hónapban legtöbb gépen előforduló vírus azóta csak még többeknek okoz kellemetlen pillanatokat.
Bírósági döntés született arról, hogy Hillary Clinton amerikai demokrata párti elnökjelölt újonnan előkerült elektronikus leveleit a külügyminisztériumnak szeptember 13-ig nyilvánosságra kell hoznia.
Újraindítja az amerikai külügyminisztérium belső vizsgálatát Hillary Clinton volt külügyminiszter és munkatársai e-mail-botrányának ügyében - jelentette be a külügyi szóvivő helyi idő szerint csütörtök későn este.
A WikiLeaks kiszivárogtató portál szerdán a Twitteren közölte, hogy a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója e-mailjeinek birtokába került és azokat hamarosan közölni fogja.
Az E sorozat két új készüléke, a szétcsúsztatható E66 és a teljes billentyűzettel felszerelt E71 a levelezésüktől elszakadni képtelen felhasználókat célozza meg. Az új S60-as mobilok júliusban érkeznek - írja az origo.hu.