"EMBERÖLÉS" címkével ellátott hírek
Tettlegességig fajult Mezőhegyesen egy élettársi kapcsolatban élő pár veszekedése. Mindketten késsel támadtak egymásra, a nő belhalt sérüléseibe.
Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 33 éves férfit, aki autójával szándékosan elgázolt egy embert, majd megállás nélkül továbbhajtott - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék pénteken azt a 28 éves vádlottat, aki 2015 áprilisában egy húsvágó bárddal és egy késsel azért ölte meg nagyszüleit Hosszúpályiban, mert nem adtak neki 70 ezer forintot - közölte a törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel.
A rendőrség feltételezése szerint féltékenység miatt szerdán lövöldözött egy férfi Nagyváradon, megsebesítve egy másikat, majd elrabolta és agyonlőtte volt barátnőjét - adta hírül a Digi24 román hírtelevízió.
Felesége megölésével gyanúsított férfit vettek őrizetbe Veszprém megyében - közölte a rendőrség honlapján kedden hajnalban.
A nevelőapa rendszeresen bántalmazta a csecsemőt, szörnyű kínokat élhetett át.
Jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla szerdán egy férfira, aki 2015 tavaszán összeszurkálta volt élettársát, előzőleg pedig megerőszakolta a nőt és kiskorú húgát - közölte a táblabíróság szóvivője az MTI-vel.
Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vett egy rendőrt a Budapesti Nyomozó Ügyészség.
A Kamaraerdei úti ápolási otthon 35 éves dolgozójának magánéleti problémái voltak, gyógyszerekkel kezelték, sokat ivott: egy nappali műszak végére úgy érezte, ölnie kell. Először egy 71 éves, ágyban fekvő nőt próbált megfojtani, de mivel nem jött össze, egy 83 éves asszony ellen fordult. Az ügyészség vádat emelt, 10-20 év börtön vár a férfire.
Megdöbbentő tényekről számol be a Le Figaro. A francia lap egy szíriai és egy brazil nem kormányzati, tehát társadalmi szervezet adatait hasonlította össze.