"EMLÉKVERSENY" címkével ellátott hírek
A ”VIDRA” Önkéntes Járási Mentőcsoport Egyesület Antal Gyula nevű, tavaly elhunyt tagjának emléket állítva augusztus 11-én egy hagyományteremtő horgászversenyt rendezett Ecsegfalva külterületén.
Ez év novemberében is megrendezésre került az általános iskolában a Jambricska Katalinról elnevezett természetismereti emlékverseny.
A közelmúltban megrendezésre került a füzesgyarmati általános iskolában a Jambricska Katalinról elnevezett emlékverseny, amelynek keretében 5-6. és 7-8. osztályos tanulók 3 fős csoportokban mérték össze a tudásukat.
A régi hagyományokra visszatekintő békésszentandrási versenyen kiválóan szerepeltek a Békési Kajak – Kenu Klub versenyzői. A 21 egyesületet felvonultató regattán az előkelő harmadik helyet sikerült megszereznie a békési klubnak az összesített pontversenyben.
2013. május 28-án és 2013. június 4-én került megrendezésre a Kis iskolák megyei diáktalálkozója az id. Kováts Tibor emlékverseny. A Trefort Ágoston Általános Iskola Csabacsűd-Örménykút intézményt labdarúgásban és atlétika versenyen képviselték diákjaink.
Rekordszámban úsztak csehek és külföldiek szerdán Prágában a jéghideg Moldva-folyóban a 66. Alfred Nikodém emlékversenyen.
Pars Krisztián és az amerikai Sanya Richards-Ross után újabb olimpiai bajnok sportoló részvételét jelentették be a jövő hétfői Gyulai István Memorial-Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői: a vasárnap befejeződött londoni játékokon hármasugrásban aranyérmes Christian Taylor is ott lesz a Puskás Ferenc Stadionban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft