"ÉNEKES" címkével ellátott hírek
Január 10-én elhunyt David Bowie brit énekes, a könnyűzene kaméleonja. Néhány nappal az új lemeze megjelenése után hunyt el, miután 18 hónapos küzdelmet folytatott a rákkal.
Nem könnyű a hangmérnökök mindennapjai...
Elhunyt Jimmy Ruffin amerikai soulénekes, aki az 1960-as években What Becomes of the Brokenhearted című slágerével vált ismertté.
Jóindulatú daganatot találtak az énekes egyik hangszálán. Koncertjei elmaradnak.
Jota jött, énekelt, mosolygott és tarolt. A zsűrit teljesen lehengerelte, négy igennel jutott a tehetségkutató válogatójából a következő állomásra, a táborba. A békéscsabai Andelic Jonathan (Jota) hosszas vívódás után döntött úgy, megméretteti magát.
Elhunyt Jimi Jamison, a Survivor amerikai rockzenekar 63 esztendős énekese, a Baywatch főcímdalának társszerzője és előadója.
Idén 31. alkalommal rendezték meg augusztus 24-én az MTV Video Music Awardsot, amelynek során az év legjobb videoklipjeit díjazzák. A legtöbb díjat Beyoncé vihette haza, de nyertesként távozott a gáláról Miley Cyrus, Katy Perry és Ariana Grade is. Kim Kardashian mellet villantott, Nicki Minaj feneket rázott, Taylor Swift talán még sosem volt ilyen szexi, Miley Cyrus helyett pedig egy hajléktalan fiú vette át a színpadon az ezüst asztronautát.
Justin Bieber lerótta Németországnak 8000 euró (két és fél millió forint) adósságát, amely egy majomkölyök engedély nélküli bevitelével kapcsolatban keletkezett.
Újabb próbán van túl az Eurovíziós Dalfesztiválra készülő magyar csapat Koppenhágában. A Magyarországot képviselő Kállay-Saunders András és kollégái már csak az utolsó finomításokat végzik a produkción a dán fővárosban. A magyar énekes az első elődöntőben, május 6-án, kedden lép színpadra, a döntő május 10-én lesz.
Telefonon közölte feleségével, hogy házasságon kívül született gyermeke.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft