"ÉNEKLÉS" címkével ellátott hírek
A Bors szerint Kulka János felgyógyulása után azt tervezi, hogy fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és a zenére, az éneklésre koncentrál majd.
Ötezer lejes (350 ezer forint) büntetést rótt ki a Magyar Polgári Pártra (MPP) Marius Popica, a székelyföldi Kovászna megye prefektusa, mert a párt által június 4-én megrendezett sepsiszentgyörgyi trianoni megemlékezésen elénekelték a magyar himnuszt – közölte szerdán az MTI-vel Biró Zsolt, az MPP elnöke.
Mindezidáig Christina Aguilera énekelte a legrosszabbul az amerikai himnuszt egy felmérés szerint.
Székelyudvarhelyen, Ungváron, Svédországban, Sydney-ben, Ausztriában, Izraelben is magyarul éneklik a Kedvesem című dalt.
Több mint kétszáz gyerek énekli együtt ma este a Hangold újra! című könyvben és a hozzá mellékelt CD-n található dalokat Budapesten a MOM Kulturális Központban.
Szeptemberben a zene fővárosává válik Békéscsaba, még a buszokon is magyar dal szól majd. A három napos fesztivál jellegű rendezvénysorozat során több mint 50 helyi, illetve Békés megyei zenész és képzőművész színesíti a programot, a közös zenélésen pedig több ezer diák énekel majd együtt.
Az már közismert, hogy Sarah Brigthman angol énekesnő az űrbe indul. Ha minden jól megy, az 53 éves Brightman 2015-ben az ISS nemzetközi űrállomásra repül. Az angol énekesnő most azt is elárulta: a világűrben fog énekelni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft