"EREDMÉNYEK" címkével ellátott hírek
A Békés megyei rendőrök egyéniben és csapatban is eredményesek voltak a VII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny Nógrád megyében megtartott országos döntőjén.
A Békéscsaba bejutott a negyeddöntőbe a labdarúgó Magyar Kupában, ugyanis a gól nélküli első mérkőzést követően a keddi visszavágón 1-0-ra legyőzte idegenben az MTK-t.
Varsóból és Londonból is biztatónak tartják a magyar gazdaság eredményeit - derült ki a MR Új Idők című vasárnapi műsorában a Rzeczpospolita című jobbközép lengyel napilap újságírójával és a londoni Capital Economist elemzőjével közölt beszélgetésekből.
Már látszanak a kormány 2012-ben meghirdetett sertésstratégiájának első eredményei: több mint 200 ezerrel emelkedett az állatlétszám egy év alatt, és a becslések szerint néhány százalékkal csökkent a feketegazdaság aránya is az ágazatban - mondta a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) titkára az MTI-nek.
Biztató jelek mutatkoztak 2014-ben a hazai biztosítási piacon, és várhatóan 2015-ben is folytatódik a növekedés - jelentette ki Pandurics Anett, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) elnöke az MTI-nek.
Egyre gyengébb a társadalmi igazságosság az Európai Unió tagállamaiban, Magyarországon különösen súlyos a helyzet – mutatta ki a német Bertelsmann Alapítvány hétfőn ismertetett nemzetközi összehasonlító vizsgálata.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
A hat magyar hajóból öt egyből a szombat délutáni döntőbe jutott a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokság péntek délelőtti programja során, amelyben az 1000 méteres és női K-4 500 méteres előfutamok kaptak helyet.
Csütörtökön immár harmadik alkalommal rendezte meg a Békés Megyei Kormányhivatal azt az ünnepségét, amelyen Békés megyei diákok nyilvános elismerésben részesültek országos tanulmányi és szakmai versenyeken elért kimagasló eredményükért.
Ötnapos átfogó közúti ellenőrzést tartott az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). A „Józan húsvét” névre keresztelt akció egyik kiváltó oka az volt, hogy idén már negyvennel több balesetet okoztak ittasan Magyarországon, mint tavaly. Az első három hónapban 306 személyi sérüléssel járó balesetnél ültek ittasan a volánnál.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft