"ÉREM" címkével ellátott hírek
Nyolc tonna elektromos hulladékot próbálnak összegyűjteni a tokiói olimpia szervezői, hogy ezekből készíthessék el az érmeket.
2017. június 3-án a szezon utolsó meccse, a Füzesgyarmat - Szarvas mérkőzés után került sor a Füzesgyarmati Sk felnőtt labdarúgó csapat ünnepélyes éremátadására.
A Füzesgyarmati Mazsorett Együttes 21. tanévében, négy korcsoportban, 39 gyermek vett részt az oktatásban, óvodástól – egyetemistákig.
Akárcsak Londonban, Rióban is 35 millió forintot ér majd a magyar aranyérem - írta csütörtöki számában a Bors.
Rio de Janeiróban bemutatták az augusztusi olimpiai játékok érmeit.
Holtversenyek miatt két-két arany- és bronzérmet osztottak ki a férfi 50 méteres pillangó döntőjében a berlini úszó Európa-bajnokság keddi napján.
Két dobogós helyezéssel - a finn és a horvát csapattal holtversenyben - a 13. helyen végzett a magyar válogatott a zürichi atlétikai Európa-bajnokság éremtáblázatán.
Hosszú Katinka négy éremmel zárta a Debrecenben zajló úszó országos bajnokság szerdai nyitónapját.
Nagy Tímea, Szatmári Petra és Kovács Mária után Ancsin Katalin is bejutott az elődöntőbe a Bukarestben zajló női ökölvívó Európa-bajnokságon, amelyen így már biztosan négy érmet szerez a magyar csapat.
Három arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyarok a Laskóban szombat este befejeződött Slovenian Open nemzetközi paraasztalitenisz-versenyen.