"ÉRETTSÉGI" címkével ellátott hírek
Befejeződtek október-novemberi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a 9 vizsganapon 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.
Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra - közölte az Oktatási Hivatal kedden az MTI-vel.
Ezzel hatra nőne a kötelező vizsgatárgyak száma.
A GYSZC dévaványai középiskolájában befejeződtek a középszintű érettségi vizsgák.
Befejeződtek csütörtökön az emelt szintű szóbeli emelt szintű érettségi vizsgák, június 18-tól megkezdődnek a szóbelik középszinten - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Mától megkezdődnek az idei érettségi szóbeli vizsgái országszerte, a diákok először emelt szinten adnak számot tudásukról.
Befejeződtek a május-júniusi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a tanév rendjében meghatározott 16 napon 1 183 helyszínen mintegy 110 700 érettségiző adott számot tudásáról - közölte az Oktatási Hivatal kedden az MTI-vel. A vizsgák június 7-től a szóbelikkel folytatódnak.
A német írásbelikkel folytatódnak ma az idegen nyelvi érettségik a középiskolákban.
Több mint 74 ezer diák ad számot tudásáról közép- és emelt szinten a szerdai történelem írásbeli érettségi vizsgákon - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel.
Ma a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel folytatódnak az érettségik, a diákok emelt- és középszinten adnak számot tudásukról.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft