"ÉRETTSÉGI" címkével ellátott hírek
Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel folyatódnak az érettségi vizsgák, a diákok emelt- és középszinten adnak számot tudásukról országszerte.
Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák.
Pénteken a horvát, a német, a román, a szerb és a szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik a 2017/2018-as tanév május-júniusi érettségi időszaka - közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel.
Ha megtanulhatatlan a tananyag, akkor mégis, hogy a csudában tud érettségit tenni a diákok egy egész jelentős része? Mindenki tudja: a kiskapuk miatt. Vélemény.
Véget ért az őszi emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák időszaka, hétfőn megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik - közölte az Oktatási Hivatal csütörtökön az MTI-vel.
Befejeződtek az október-novemberi írásbeli érettségik, a tanév rendjében meghatározott 10 napon 161 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző tett írásbelit. November 9-től az emelt szintű szóbeli vizsgák következnek.
Ma megkezdődnek a szóbeli érettségi vizsgák, a diákok először emelt szinten adnak számot tudásukról.
Az élő idegen nyelvi írásbeli érettségi vizsga szerkezete minden idegen nyelv esetében azonos.
Zajlanak az érettségi vizsgák, a magyar és a matek már megvolt, ma pedig a történelem következik.
Ötvenkét jogerős szabadságvesztését töltő elítélt is megkezdte hétfőn az érettségi vizsgákat - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője hétfőn az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft