"ERŐEMELÉS" címkével ellátott hírek
Mielőtt bárki arra gondolna, hogy egy rajzfilmes macskáról lenne szó, meg kell nyugtatnom, hogy egy sokkal bájosabb jelenség lesz a beszélgetés tárgya és alanya, mert bizony Süli Kittiről el lehet mondani, hogy bájos is és jelenség is. Ámde a külső senkit ne csapjon be, a fiatal hölgy a testsúlyának kétszeresét szaggatja fel a földről, löki a levegőbe, és nem mellesleg erőemelő világbajnok. (Kincses Zoltán márciusban megjelent írását olvashatják újra.)
Mielőtt bárki arra gondolna, hogy egy rajzfilmes macskáról lenne szó, meg kell nyugtatnom, hogy egy sokkal bájosabb jelenség lesz a beszélgetés tárgya és alanya, mert bizony Süli Kittiről el lehet mondani, hogy bájos is és jelenség is. Ámde a külső senkit ne csapjon be, a fiatal hölgy a testsúlyának kétszeresét szaggatja fel a földről, löki a levegőbe, és nem mellesleg erőemelő világbajnok.
Vannak sportágak, melyek eredményhirdetéseinél egyre gyakrabban hangzik el utoljára, hogy Marvel Team (Vésztő). A sportban járatosak természetesen tudják, hogy utolsónak mindig a versenyek győzteseit szólítják fel a dobogóra. Én a magam részéről abszolút el tudom képzelni, ha valaki ebben az összefüggésben hallja a csapat és a település nevét, legalábbis jobban belegondol a hallottakba, különösen, ha nem járatos az erős emberek sportjában.
A Magyarországi Profi Liga elnökségével folytatott folyamatos tárgyalások, illetve a GPC Világszövetség igazgatójával történt levelezések sorozata azzal az örömteli döntéssel zárult le, hogy november 5-8-ig tartó GPC Világkupa versenysorozatnak Füzesgyarmat adhatott otthont.
Fekvenyomásban bronzérmet szerzett a csütörtöki versenynapon Cseh Zita, a házigazdák junior korú versenyzője, aki a 72 kilogrammosok súlycsoportjában indult. Az Orosházán zajló Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságon pénteken is két hazai versenyzőnek, Lovas Mónikának és Haklik Dorottyának szurkolhat a közönség.