"ERSTE BANK" címkével ellátott hírek
Átmeneti túlterheltség miatt az Erste netbankba és mobilbankba való belépés a megszokottnál hosszabb időt vagy többszöri próbálkozást vehet igénybe - közölte az Erste Bank a honlapján kedden.
Átveszik a Citibank ügyfeleit.
Az Erste Bank vásárolja meg a Citibank magyarországi lakossági és hitelkártya üzletágait. A Citi marad Magyarországon, tovább kiszolgálja vállalati és intézményi ügyfeleit és bővíti budapesti szolgáltató központját - közölte a két bank szerdán az MTI-vel.
A tervek szerint jövőre 60 milliárd forinttal kevesebb bankadót kell majd fizetniük a pénzintézeteknek - közölte Orbán Viktor. Az Erste Bankban 15 százalékos részesedést szerez az állam. Orbán Viktor miniszterelnök az EBRD elnökével és az Erste Group vezérigazgatójával tartott közös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a tervek szerint tőkeemeléssel 15-15 százalékos tulajdonrészt szerez a pénzintézetben a magyar kormány és az EBRD. A vételár még nincs meg, mivel a bank átvilágítása csak most kezdődik.
A Híradó úgy tudja, a 15 százalékos pakett megszerzéséről szóló szerződést délután írják alá a Parlamentben, és ekkora részhez juthat az Európai Központi Bank is.
Az Erste Bank elkötelezett a magyar piac és magyarországi ügyfelei mellett - közölte az Erste Bank Hungary Zrt. hétfőn az MTI-vel.
Átmenetileg, három hónapra felfüggeszti az árfolyamgátra jogosult, nem teljesítő deviza alapú jelzáloghitel-ügyletek felmondását az Erste Bank Hungary Zrt. annak érdekében, hogy legrászorultabb ügyfelei is igénybe tudják venni a kiszélesített árfolyamgát adta lehetőségeket - tájékoztatta az Erste pénteken az MTI-t.
Megújította megállapodását Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Erste Bank Hungary Zrt. szerdán; az új megállapodás biztonságos feltételeket teremt a városi önkormányzat számára a korábban kibocsátott kötvények visszafizetéséhez, illetve ez alapján a bank "nyugodt" hitelezőként tekinthet az önkormányzatra - közölte a két érintett fél.
Folytatja az egyeztetéseket a hódmezővásárhelyi önkormányzat az Erste Bankkal - döntöttek csütörtökön a képviselők.
Az Erste Bank a hódmezővásárhelyi önkormányzatnak adott válaszában egyértelműen elzárkózott az árfolyamveszteségből eredő kockázat megosztásától, amelyet december végén kért a város – közölte Lázár János, a város fideszes polgármestere kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft