"ESŐ" címkével ellátott hírek
Az évente mért globális csapadékmennyiség fele jelenleg mindössze 12 nap alatt esik le - derült ki egy új tanulmányból, amely szerint a század végére az esőzések és havazások eloszlása valószínűleg még aránytalanabbá válik, amelynek eredményeként az éves csapadékmennyiség fele 11 nap alatt fog leesni.
Eső, majd napsütés következik.
Kettőre első, kettőre másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A várható sok eső miatt két megyére és a fővárosra elsőfokú, hat megyére pedig másodfokú figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Az ország keleti megyéiben zuhog majd a legtöbbet.
Négy északnyugati megye kivételével országszerte első- és másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat a kiadós eső veszélye miatt.
Több megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki az erős szél, illetve a sok eső veszélye miatt szerdára. A katasztrófavédelem is arra hívta fel a figyelmet, hogy északnyugaton a szél, a középső és keleti országrészben a sok eső okozhat gondokat.
Az időjárás nagy hatással van mentális és érzelmi egészségünkre, a legfontosabb tényező pedig a világos órák száma – derült ki egy új, több tudományterületet érintő kutatásból.
Hiába vagyunk az úgynevezett nyárban, az utóbbi 3 napban nem mehettünk ki úgy az utcára, hogy ne kellett volna magunkkal vigyük az ernyőt. De állítólag, a következő néhány napban ismét a napsütésé lesz a főszerep. Állítólag...
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó