"ÉTEL" címkével ellátott hírek
Az internetezők nagy többségének a magyar konyha a kedvence, egy új étel kipróbálására 2000-5000 forintot szánnak, és mielőtt elmennének egy új étterembe, az interneten olvasnak róla - derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös, étterembe járási szokásokról készített felmérésből.
Az étel nem magántulajdon - jelentette ki a szerdai általános audiencián Ferenc pápa, aki a mindennapi kenyér fohászával kapcsolatban emlékeztetett arra: jelenleg is sok ember kénytelen nélkülözni a betevőt.
Rendszerint probléma karácsonykor, hogy túl sok ételt főznek a családok, ennek nagy része pedig idővel a szemetesben végzi. Rengeteg lehetőség van pedig, hogy igazán jó helyre kerüljenek ezek az élelmiszerek. Az országban több helyen is vannak például ételdobozok, ahová bárki beteheti a még fogyasztható, de már felesleges ételt, így azt a rászorulók bármikor elvihetik, olvastuk a híradó.hu-n.
Vannak, akik nemcsak mernek nagyot álmodni, de ébredés után el is kezdik annak megvalósítását. Ilyen ember Oláh Imre, a gyulai Várkonyi Bisztró és Bár üzletvezetője is.
Konyhalátogatással egybekötött, a tálalószemélyzet tapasztalatai kapcsán szervezett tájékoztatót tartott Prohászka Béla és Dávidné Tóth Edit a Szabó Pál téri iskolában.
Nem számít bűncselekménynek Olaszországban, ha valakit az éhség késztet arra, hogy kis mennyiségű ételt – így határozott kedden az olasz legfelső bíróság.
Egészséges talajokat az egészséges életért - Ezzel a jelmondattal indul útjára 2015-ben a talajok nemzetközi éve, amely felhívja a figyelmet a tudatos és fenntartható talajművelés, tápanyag-gazdálkodás, és a nemzetközi összefogás fontosságára - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel pénteken.
A tök- bár a zöldségekhez sorolják, valójában gyümölcs. Az őszi tökfajták közül sokféle ismert: kék tök, keleti sütőtök, japán tök, laska tök és turbán tök. De a faragható hallowen tök – amelyet most már egyre több helyen árulnak – csak dísz.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft