"ÉTTEREM" címkével ellátott hírek
A Dining Guide idén is összeállította a legjobb éttermeket felvonultató listáját. Jó hír, hogy a vidéki éttermi kínálat egyre erősebb, jó hír továbbá az is, hogy nem egy régióban összpontosulnak a legjobb helyek. Encs, Tata, Balatonszemes, Szeged, Villány, Balatonfüred, Őriszentpéter, Eger és Érsekcsanád. Ha idén szeretnénk ezeket a helyeket végiglátogatni, ezek a helyiségek, melyek feltétlenül említést érdemelnek. A legjobb 20 étterem közé idén a Platán és a Kistücsök, a legjobb 10 étterem közé az Anyukám mondta fért be. Következzenek a vidék legjobb éttermei a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz szerint!
A magyarországi lakosság étterembe járási szokásait vizsgálta az ország első Gasztro Körképe.
A Nyugati közelében található Új-Házi önkiszolgáló étterem tulajdonosa azt mondja, rendszeresen jönnek be hozzájuk malteros ruhában munkások a közeli építkezésekről, és koszos kézzel nyúlnak bele a mindenki számára kitett ételbe. Szóltak nekik, hogy öltözzenek át, de hiába.
Magyarország legjobb éttermei: Idén is a Costes lett az év étterme, miskolci helyé a Street Food, váci helyé a legjobb cukrászda díja.
Több mint 1100 eurót, vagyis csaknem 340 ezer forintot számoltak fel négy steakért, egy tál sült halért, vízért és a szervízdíjért néhány japán turistának egy velencei étteremben, aminek híre még a város polgármesteréhez is eljutott, aki megesküdött rá, hogy kivizsgálja a "szégyenletes" esetet.
Vannak, akik nemcsak mernek nagyot álmodni, de ébredés után el is kezdik annak megvalósítását. Ilyen ember Oláh Imre, a gyulai Várkonyi Bisztró és Bár üzletvezetője is.
A New York-i Eleven Madison Park lett a világ legjobb étterme egy szerdán közzétett ranglista szerint, amely a világ 50 vezető éttermét sorolja fel.
Egyre kevesebb vendéglő van, és továbbra is kockázatos a biznisz.
A rendőrség éttermi kedvezménnyel akarja rávenni az idős embereket Japánban arra, hogy hagyjanak fel a gépkocsivezetéssel, mivel egyre szaporodik az általuk elkövetett balesetek száma.
Barack Obama kisebbik lánya az elnöki család egyik kedvenc éttermében végez nyári munkát a massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha's Vineyard szigetén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft