"ÉTTEREM" címkével ellátott hírek
Vannak, akik nemcsak mernek nagyot álmodni, de ébredés után el is kezdik annak megvalósítását. Ilyen ember Oláh Imre, a gyulai Várkonyi Bisztró és Bár üzletvezetője is.
A New York-i Eleven Madison Park lett a világ legjobb étterme egy szerdán közzétett ranglista szerint, amely a világ 50 vezető éttermét sorolja fel.
Egyre kevesebb vendéglő van, és továbbra is kockázatos a biznisz.
A rendőrség éttermi kedvezménnyel akarja rávenni az idős embereket Japánban arra, hogy hagyjanak fel a gépkocsivezetéssel, mivel egyre szaporodik az általuk elkövetett balesetek száma.
Barack Obama kisebbik lánya az elnöki család egyik kedvenc éttermében végez nyári munkát a massachusettsi Cape Codtól délre fekvő Martha's Vineyard szigetén.
Február 29-én átadták az idei Dining Guide-díjakat a legjobb éttermeknek és legjobb séfeknek. Az élbolyban nincs nagy meglepetés, a Michelin-csillagosok arattak, de bekerült néhány új hely is top 10-be.
Hatósági figyelmeztetésben részesült egy kelet-kínai étterem tulajdonosa, mert felárat számított fel a tisztított levegőért, pedig a rendelésenként 1 jüant (45 forint) mindenkinek becsületesen fel is tüntette a számláján.
Az Év feltörekvő étterme lett idén a gyulai Patrióta Kisvendéglő. A kétszemélyes vállalkozás legfontosabb erényének a címet odaítélő Gault Millau a hagyományos magyar ételek modern felfogású elkészítését tartotta.
De a ráhúzott kötött ruha még ennél is rövidebb volt...
A korábbi évekhez hasonlóan ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem csatlakozott kedvezményes kínálatával az Országos Étterem Héthez, amelyet immár hetedik alkalommal rendeznek meg október 13. és 19. között.