"ÉV SPORTOLÓJA" címkével ellátott hírek
A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség tagjai Hosszú Katinkát választották 2017 második legjobb női sportolójának, az első helyen az amerikai teniszező, Serena Williams végzett.
A tavalyi dobogósok közül csak Cseh László jelölt idén is a férfiaknál az Év sportolója címre, amelyről 60. alkalommal szavaznak a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjai.
A pénteken este megrendezett MASZ Évzáró és Díjátadó Gálán kerültek átadásra az Év legjobb atlétáinak, és az Év edzőjének elismerései; az országos csúcsot elért versenyzők és az Európai Atlétikai Szövetség kitüntetései.
Magyar szempontból három fontos momentuma volt a vasárnapi FINA-gálaestnek: Hosszú Katinka lett az év legjobb női úszója, Cseh László második lett a férfiak között, míg Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke átvehette a világszövetség legmagasabb kitüntetését, a FINA-Aranyjelvényt.
Usain Boltot és Serena Williamset választotta az év legjobb férfi, illetve női sportolójává a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS).
Élsportolókat és edzőiket, sportvezetőket köszöntöttek a Békéscsabai Városháza Dísztermében szerdán. A már hagyománnyá vált fogadáson a város vezetői azokat részesítették elismerésben, akik az elmúlt esztendőben jelentős eredményeket értek el, világversenyen vettek részt, és ott sikeresek voltak, így nemzetközi szinten is letették a névjegyüket.
Szerda délután a városháza dísztermébe Békéscsaba legjobb és legsikeresebb sportolóit azért hívták meg a város önkormányzatának vezetői, hogy megköszönjék nekik 2011-ben elért sikereiket.
Berki Krisztián tornászt és Csipes Tamara kajakost, a Ferencváros női kézilabdacsapatát, Storcz Botond kajak-kenu szövetségi kapitányt, illetve Csipes Ferenc kajakedzőt választották az év legjobbjának a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) 54. alkalommal kiírt szavazásán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó