"ÉVADZÁRÓ" címkével ellátott hírek
Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház direktora a szombat délutáni évadzáró gálaműsort a korábbi évektől eltérően, az utcáról a színházba vitte – persze ebben megosztott főszerepet játszott a narancs-riasztás, és az eső is.
A hagyományokhoz híven idén is ünnepi gálaesttel zárta az évadot a Békéscsabai Jókai Színház. Új helyszínre, a városháza udvarára várta június 21-én közönségét a teátrum, hogy az elmúlt évad szakmai és közönség sikereit együtt ünnepelhessük meg.
Évadzáró társulati ülést tartott a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház. Ezúttal a hagyományoktól eltérően, a színház előtti téren, a nyilvánosság, járókelők előtt búcsúztak a 2012/2013-as évadtól.
Találkozás a Jókai Színház társulatával, kötetlen beszélgetés egy kávé mellett. Idén rendhagyó módon zárja az évadot a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Napsugár Bábszínház csapata. 2013. június 14-én (pénteken) 17.00 órakor társulatunk kiköltözik a színház előtti térre, ahol befejezzük a 2012/2013-as színházi évadot, és egyben megnyitjuk a nyári szezont is.
Évadzáráshoz érkezett a Békéscsabai Jókai Színház, így ahogy a nézők már megszokhatták a porondszínházi előadáson ötvöződik a színházművészet a tánc és a cirkusz világával. A teátrum a cirkuszsátorba varázsolta Frank Sinatra életét, így a közönség visszaemlékezhet az énekes-legenda legnagyobb pillanataira, sikereire, barátaira, munkatársaira és szerelmeire is.
A jelenlegi vezérigazgató, Alföldi Róbert mellett a debreceni Csokonai Színház igazgatója, Vidnyánszky Attila, Szennyai Mária színésznő és Hídvégi Miklós színész-rendező nyújtott be pályázatot.
Ünnepélyes gálával egybekötött nyilvános társulati ülésre várják a színházbarátokat 2008. június 13-án, pénteken, ahol a színház szerelmesei betekintést nyerhetnek a teátrum belső életébe.
Az Ybl-palotában tartja közéleti-politikai évadzáróját a Fidesz június 12-én. Június 16-tól pedig Balatonszárszón kétnapos konzultációkat tart a párt a Fidesz-csoportoknak.
Közéleti-politikai évadzárót tart a Fidesz június 12-én, a rendezvényen Orbán Viktor pártelnök értékeli az elmúlt időszak politikai eseményeit - mondta az MTI-nek Szijjártó Péter szóvivő.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft