"EVAKUÁLÁS" címkével ellátott hírek
Egy kigyulladt mobiltelefon miatt evakuálták az utasokat a Ryanair Ibizára induló járatáról a barcelonai El Prat repülőtéren - közölte a La Vanguardia című napilap szerdán.
A megállapodás szerint Idlíb tartományba szállítanak át felkelőket és családtagjaikat.
Kilenc magyar állampolgár tartózkodik St. Martin szigetén, amelyet komoly természeti csapás ért – tájékoztatott Szijjártó Péter külügyminiszter a Karibi-térséget sújtó hurrikánnal kapcsolatban.
Ötvenezer embert evakuálnak vasárnap Hannoverben, hogy a német városban hatástalanítsanak a második világháború idejéből maradt öt bombát. A városi lakosság tizedét érintő intézkedés a második legnagyobb háború utáni ideiglenes kitelepítés Németországban.
Többórás sorok alakultak ki a benzinkutaknál, ahogy mindenki egyszerre megindult.
Mintegy 4 ezer embert kellett evakuálni az egyesült államokbeli Észak-Kaliforniában erdőtűz miatt - közölték hétfőn a hatóságok.
Közel száz embert menekítettek ki a budatétényi központból.
Kanadai illetékesek szerint talán egész Kanadában nem volt soha még ilyen tömeges evakuáció.
Nagy erejű detonációról érkeznek jelentések Párizs hatodik kerületéből. Az első hírközlések szerint nem terrortámadásról, hanem gázrobbanásról lehet szó.
500 embert evakuáltak Moszkvában két pályaudvarról január 1-jén. A Kurszkij állomáson nem találtak robbanószerkezetet a bombakereső kutyák.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft