"ÉVÉRTÉKELŐ" címkével ellátott hírek
A 2017-es évet Toldi Balázs polgármester értékelte. Nyugodt, várakozással teli esztendőnek minősítette. Nyugodt, mert kiegyensúlyozott működéssel, gazdálkodással telt. Megalapozott, hosszútávon a lakosság komfortérzetét növelő, a várost élhetőbbé tevő döntéseket hoztak a képviselők és ilyen pályázatokat nyújtott be a város. Várakozással teli, hiszen közel 2,5 milliárd forint pályázati forrás érkezhet a városba, amely soha nem látott jelentőséggel bír a fejlesztési lehetőségek területén.
Évértékelő fórumot tartottak a Békés Megyei Kormányhivatalban a megyei kamarák és a felsőoktatási intézmények vezetőinek jelenlétében.
Békés a bűnügyileg legkevésbé fertőzött megyék közé tartozik, a megyei rendőr-főkapitányság felderítési mutatói tovább javultak 2016-ban - értékelte a múlt évet Polyák Zsolt dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője csütörtökön Békéscsabán.
Év végéhez közeledve megállunk egy pillanatra és visszatekintünk az elmúlt esztendőre, milyen feladatokon vagyunk túl, mit sikerült elvégezni és mi az, ami még hátra van. A Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Zalai Mihály szerint a megye szempontjából sikeres volt 2016.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság február 16-án tartotta a 2015. évi tevékenységét értékelő értekezletét.
Csökkenő bűncselekményszám, emelkedő nyomozáseredményesség.
Sok mindenben az utolsók között tanyázik a rendszerváltozás óta Békés megye, annak azonban kifejezetten örülhetünk, hogy a legutolsó, vagyis a legkedvezőbb, a 20. helyet foglalta el 2014-ben az országos rangsorban (Budapest és 19 megye) a bűnügyi fertőzöttség 100 ezer lakosra jutó aránya terén.
Tájékoztatót tartottak csütörtökön a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. A megyei baleset-megelőzési bizottság minden évben összeállítja az előző évet értékelő statisztikáját, és ezt egy összejövetel keretében osztják meg azokkal az együttműködő partnerekkel, akik valamilyen formában kötődnek a balesetmegelőzési tevékenységhez, akár mint társadalmi szervezet, akár mint szakhatóság. Ezúttal 2013-at értékelték az illetékesek, és a 2014-es munkatervről is hallottunk részleteket.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság idén is értékelte a 2013-as esztendőben történteket. A megyei rendőrkapitányság munkáját az Országos Rendőr-főkapitányság kiválónak értékelte.
A rendezvénynek otthont adó Papp László Budapest Sportarénába több mint tízezer szocialista párttagot, szimpatizánst vártak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft