"ÉVÉRTÉKELŐ BESZÉD" címkével ellátott hírek
Az Orbán Viktor vasárnapi évértékelőjén bejelentett családpolitikai akcióterv mellett már most kétharmados többség áll - olvasható a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára készített online villámkutatásából, amelynek részleteit hétfőn közölték az MTI-vel.
A Fidesz kész minden támogatást megadni az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett intézkedések bevezetéséhez és a szükséges törvényalkotási munkához - közölte a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.
A lázadás hazafias kötelesség azok számára, akik torkig vannak a rendszerrel - jelentette ki a Demokratikus Koalíció elnöke évértékelő beszédében szombaton, Budapesten.
A politikai beszédek sorában az évértékelő mindenképpen egy külön műfaj, Magyarországon Orbán Viktor nevéhez fűződik ennek meghonosítása – mondta el Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Február 18-án, vasárnap tartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel kedden.
A migrációs hullám és kvóta ügyében meg kell állítanunk Brüsszelt, Magyarországon nem fog kiépülni párhuzamos társadalom - mondta Orbán Viktor a Várkert Bazárban tartott 2016-os évértékelő beszédében. A miniszterelnök szerint az egész válságról nem a migránsok tehetnek, hanem az unió, amely a migránsokkal ellentétben nem képes a saját érdekének megfelelően cselekedni.
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc keddi évértékelő beszédéből az derül ki, hogy a volt miniszterelnök tovább halad az őszödi úton.
Gyurcsány Ferenc szerint Orbán Viktor a rendszerváltás közmegegyezésével szembefordulva a köztársasági helyett mára olyan "ellen-Magyarországot" épített fel, amelynek egyik előképe Csurka István politikai programja és világlátása.
Orbán Viktor miniszterelnök kedd délután mondta el szokásos évértékelőjét a budapesti Millenárison. A Fidesz elnöke 1999 óta minden év elején értékeli az elmúlt időszak eseményeit a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft