"FAGYÁLLÓ" címkével ellátott hírek
Fagyállóba áztatott kockacukrot dobtak egy kertbe Békéscsabán.
Intenzív osztályra vittek Nagykanizsán egy középkorú testvérpárt, egyikük azonban meghalt, miután egy flakonból fagyállót ittak.
A hajnalok hűvösödése jelzi leginkább, hogy nyakunkon a tél, még néhány hét, és akár hóesésre is számíthatunk. Az autóval közlekedők fontos teendők elé néznek ilyenkor, a motor, a fékek, az ablakmosó folyadék és az akkumulátor ellenőrzése mellett érdemes néhány hasznos dologgal is felszerelkezni.
A jogalkotó meglehetősen talányosan határozta, meg, mit is használhatunk a tulajdon védelmére - mondta a Közbeszédben a vácszentlászlói eset kapcsán Kabódi Csaba, az ELTE Büntetőeljárási tanszékének vezetője.
Mit érdemes tudni az aljzatkiegyenlítésről? Mikor indokolt a használata? Azt mindenképpen tudni kell, hogy az aljzatkiegyenlítő általában nem javítható, kérje szakember segítségét!
Az elmúlt két évben összesen 183 mérgezéses eset történt amiatt, hogy valaki etilén-glikol tartalmú fagyállót, illetve téli szélvédőmosó folyadékot ivott. A téli hideg beköszöntével az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) arra hívta fel a figyelmet szerdán, a Facebook-oldalán, hogy ez a vegyi anyag súlyos egészségkárosodást is okozhat.
A rendőrség nem kíván sajtóértesülésekre reagálni a csepeli gyilkosságok kapcsán, a nyomozás jelenlegi szakaszában pedig nincsenek újabb nyilvánosságra hozható információk - mondta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szóvivője kedden az MTI-nek. Bartha László hozzátette: a nyomozók egyelőre a szakértői vélemények elkészültére várnak.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó