"FAGYÁS" címkével ellátott hírek
Figyelem! Holnaptól kezdődik a meteorológiai tél. Ebből kifolyólag Diós Zsolttal, az Alföldvíz Zrt. PR-munkatársával beszélgettem.
Az elmúlt hét rendkívüli hideg időjárása után hirtelen érkezett meg az olvadás. Az ALFÖLDVÍZ Zrt. vízkitermeléssel foglalkozó szakemberei az elmúlt napokban olyan szintű vízfelhasználást tapasztaltak, amely meghaladta a legmelegebb nyári napok fogyasztását.
Az elmúlt 24 órában heten fagytak meg Lengyelországban. Ezzel 43-ra emelkedett az idei tél áldozatainak száma - közölte a rendőrség.
Az árokban találtak rá a rendőrök egy ittas hajléktalanra pénteken Szolnokon, a férfit kórházba szállították - közölte a rendőrség az MTI-vel.
Három halálos áldozata van az idei telet megelőző első hideghullámnak Lengyelországban. Az 52 és 56 év közötti halott férfiakra járókelők találtak rá vasárnap - közölte a rendőrség.
Az elmúlt 24 órában tucatnyi alkalommal intézkedtek Békés megyei rendőrök a hideg miatt segítségre szoruló emberek biztonságba helyezéséről - közölte a rendőrség.
Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás egy algyői nő ellen a Szegedi Rendőrkapitányságon, miután az éjszaka magára hagyta ittas párját Algyő külterületén. A férfit fagyási sérülésekkel vitték kórházba a mentők.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó