"FEJLESZTÉS" címkével ellátott hírek
Természetvédelmi fejlesztésekre 46 milliárd forint jut 2013-ig a Közép Magyarországi Operatív Program (KMOP) és a Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében - mondta Haraszthy László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVM) szakállamtitkára szerdán az MTI-nek annak kapcsán, hogy szerdán szakmai fórumot tartottak az 1992-es riói egyezmények végrehajtásának magyarországi helyzetéről.
A kormány szerdai ülésén 12, összesen 27 milliárd forint értékű beruházást nyilvánított kiemelt fejlesztési projektté - közölte Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter.
A Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke szerint mielőbb meg kellene találni az idegenforgalom helyét a kormányzati szerkezetben, mert a turizmus állandóan változó helye hátrányos az ágazati érdekérvényesítés szempontjából.
Az IBM kutatása szerint gyökeres változások várhatók a vállalatmenedzsmentben: a jövő vállalata formabontó, képes a változásra, felelősségteljesen dönt és fogyasztói bevonásával fejleszt újabb termékeket és szolgáltatásokat.
Hatszázmillió forintos fejlesztéssel kívánják megoldani az elkövetkező években a Somló-hegy és a környező néhány település ivóvízellátását, illetve a víz minőségének javítását - mondta Schwartz Béla, Ajka MSZP-s polgármestere, a kistérség önkormányzatait tömörítő Új Atlantisz Térségfejlesztési Társulás elnöke csütörtökön Ajkán, az ivóvízellátásról rendezett kistérségi konferencián.
Tízmilliárd forint Leader-forráshoz juthat Hajdú-Bihar négy regisztrált Leader-csoportja - közölte Csontos János (MSZP) országgyűlési képviselő, az OGY mezőgazdasági bizottságának tagja csütörtökön Debrecenben sajtótájékoztatón.
Az innováció kitörési pont lehet az ország számára, hiszen a világ gazdaságában egyre kevésbé költség-, és egyre inkább innovációalapú a verseny - mondta Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese, a Magyar Szocialista Párt országos közgazdasági tagozatának innovációról rendezett fórumán szerdán.
Ennyi pénzről és a hozzájuk tartozó fejlesztésekről esett szó a békéscsabai Réthy Pál Kórházban szerdán megtartott sajtótájékoztatón, amelyet Vantara Gyula polgármester és dr. Becsei László, a gyógyító intézmény főigazgatója tartott.
A TriGranit a következő 5 évben 700 millió euró fejlesztést hajt végre Magyarországon, amely a térségben folyamatban lévő beruházásain belül 15-20 százalékot tesz ki - mondta Kibédi Varga Lóránt, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója hétfőn, sajtótájékoztatón, Budapesten.
A sajtóbeszélgetésen részt vett többek között Heinczinger István, a MÁV Zrt. vezérigazgatója, Dr. Mosóczi László, a MÁV Zrt. üzletági általános vezérigazgató-helyettese is. A legfontosabb témákat a közelgő fejlesztések és a vasút közlekedésben betöltött pozíciójának lehetséges megtartása szolgáltatták.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft