"FEJLESZTÉS" címkével ellátott hírek
Február 15-től lehet benyújtani a pályázatokat az élelmiszer-ipari fejlesztéseket segítő, 151 milliárd forint keretösszegű kiírásra.
Új pályázat indul mintegy 151 milliárd forint értékben az élelmiszer-ipari fejlesztésekre Magyarországon, ami az előző fejlesztési időszakinál majdnem kétszer nagyobb - jelentette be a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal elnöke.
A Ford 2020-ig további 4,5 milliárd dollárt fektet az elektromos járművekkel kapcsolatos fejlesztésekbe, többek közt az új Focus Electric vadonatúj egyenáramú gyorstöltésének megoldásába, amivel várhatóan 30 perc alatt 80 százalékos töltöttséget és 160 kilométeres hatótávolságot biztosít majd - közölte a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. kedden az MTI-vel.
Szebellédi Zoltán igazán alapos ember. A polgármester apróra felkészült minden egyes olyan momentumból, ami akár csak minimális mértékben is, de hatással lehetett 2015-ben az általa kilencedik éve vezetett település mindennapjaira. A városvezetőt a többi között az idei esztendőben megvalósult fejlesztésekről és a jövőbeli tervekről is faggattuk.
Békés megyében a „Köznevelés az iskolában” TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosítószámú projekt Módszertani Innováció modul keretében 11 Mentoráló intézmény 12 módszertani modellt mutatott be 2014. október 1. és 2015. október 15. között, szakmai programokat valósítottak meg, illetve tárgyi eszközöket is kaptak – áll a békéscsabai tankerület közlésében. (x)
A felújításnak eredményeként a fűtési- és villamos energia költségek jelentős mértékben csökkennek.
Az új piacok és termékcsoportok mellett több mint 300 millió forintból hatékonyságnövelő fejlesztést hajtott végre az idén - bővítette takarmánykeverő üzemét az egyik legnagyobb hazai baromfitermelő, a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt., tájékoztatta a cég kedden közleményben az MTI-t.
Immár felújított székházban működik tovább a Békés Megyei Kormányhivatal rehabilitációs ellátási és szakértői osztálya. A Csütörtökön tartott hivatalos átadó ünnepségen elhangzott, a rehabilitációs terület hideg fejet és meleg szívet igényel, hiszen az ügyfelek nem mindennapi nehézségekkel küzdenek.
Csaknem 6,5 milliárd forintból bővítették a szennyvízcsatorna-hálózatot és korszerűsítették a tisztítótelepet Orosházán.
A 2020-ig tartó fejlesztési ciklusban rendelkezésre álló 12 ezer milliárd forintnyi fejlesztési forrásból több mint 45 milliárd jut Veszprém megyére, amivel a megyék rangsorában a középmezőnyben tudhatja magát - jelentette ki a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft