"FÉLELEM" címkével ellátott hírek
Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője szerint Tarlós István főpolgármester "olyan, mint a többi fideszes", fél a népszavazástól, fél az emberek véleményétől.
A terrorizmustól tartanak leginkább a németek a társadalmi problémák közül - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.
Milánó falak nélkül jelmondattal tartanak menetet az észak-olaszországi nagyvárosban szombat délután a migránsok félelem nélküli befogadásáért és az olaszországi befogadási rendszer javításáért, ami Barcelonában januárban rendezett felvonulást kívánja követni.
Törvényjavaslatot nyújt be az LMP a munkavállalói véleménynyilvánítás szabadsága érdekében, szerintük ugyanis a munkaadók jelenleg megfélemlíthetik az álláspontjuknak hangot adó dolgozóikat.
Németországban; és sokan autóval viszik feleségüket, lányukat dolgozni, egyetemre, a drogérialáncok pedig elkezdtek forgalmazni könnygázspray-t – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában, írja a híradó.hu.
A középiskolások legalapvetőbb félelme, hogy család nélkül maradnak, az elvált szülők gyerekei és az állami gondozottak pedig még náluk is jobban szoronganak. A középiskolások nagy része retteg a szexuális erőszaktól.
Az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezetet tartják a legnagyobb fenyegetésnek az európaiak, ezt követi a klímaváltozás, a gazdasági bizonytalanság és a menekültek - derül ki a Pew Research Center amerikai közvélemény-kutató intézet felméréséből.
Ők még félnek a saját árnyékuktól. És mi?
Csökkent az illegális bevándorlást nemzetbiztonsági veszélynek tartó olaszok aránya - derült ki egy friss olasz felmérésből vasárnap.
Félnek a zsidók Európában, ahol több országban is nagy gazdasági nyomásnak és a radikális iszlám támadásainak vannak kitéve - állította Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) elnöke hétfői prágai sajtóértekezletén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft