"FELELŐSSÉG" címkével ellátott hírek
Közös felelősségünk, hogy mindent megtegyünk a Recsken és a többi kényszermunkatáborban történtek feltárásáért és a kommunizmus 40 évének részletes és valós megismertetéséért - jelentette ki az Országgyűlés alelnöke a Recski Nemzeti Emlékparkban tartott vasárnapi megemlékezésen.
Mindenkinek felelőssége van a hit megőrzésében és megvédésében - mondta Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek.
Több illetékes szakember felelősségét is megállapította a május 12-én meghalt másfél éves gyöngyösi kislány ügyében indított kormányhivatali vizsgálat - tájékoztatta a Heves Megyei Kormányhivatal pénteken az MTI-t.
A Jobbik a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását kezdeményezi annak érdekében, hogy ne legyenek büntethetők azok, akiknek a magánterületére betörők megsérülnek egy ott található eszköz miatt.
Ez a rövidfilm a mi ajándékunk a világ összes teremtményének. Reméljük, Neked is tetszeni fog, és hat Rád. Akkor már megérte.
A Fidesz szerint míg a szocialisták oktatási rendszere megbukott, addig ma az állam felelősséget vállal a legkisebb iskoláért is, a pedagógusoknak béremelési programot indított, az állami szerepvállalással pedig lehetővé válik, hogy egységes színvonalúak és ingyenesek legyenek a tankönyvek.
A gép kapitánya rosszul ítélte meg képességeit, hogy az adott időjárási körülmények között képes biztonságban landolni a géppel - állapította meg a baleset körülményeit vizsgáló bizottság.
A lakosság körében végzett reprezentatív felmérés szerint az emberek jelentős része nemcsak a bankokat tartja felelősnek a devizahitelek körüli problémákért, hanem a felelőtlen hitelfelvevőket is.
Húsvét környékén piacokon, állatkereskedésekben, alkalmi elárusítóhelyeken nagy fülű, izgő-mozgó, szőrmók állatkák ejtik kísértésbe az ajándékozni vágyókat. Gyakran a gyerekek unszolására vesznek nyuszit a szülők, nem gondolva arra, hogy a most még édes apróság hamarosan megnő, és bizony sok gondot okoz majd annak, aki nincs megfelelően felkészülve egy ilyen rágcsáló tartására. Mielőtt meggondolatlanul engednek a csábításnak, jó, ha néhány dolgot alaposan átgondolnak.
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) svájci elnöke, Raphael Martinetti elveszítheti posztját annak nyomán, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága törlésre javasolta a sportágat a 2020-as ötkarikás játékok műsorából - írta a híradó.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft