"FELESÉG" címkével ellátott hírek
Megkéselte feleségét egy szentpéterszegi férfi hétfőn saját házukban, az asszony a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.
Megrongálta felesége ejtőernyőjét a brit hadsereg egyik őrmestere, de a nő túlélte a több mint egy kilométeres zuhanást.
Felesége megölése miatt emeltek vádat egy 45 éves férfi ellen - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.
A Békés Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal az 53 éves büntetlen előéletű gyomaendrődi nővel szemben, aki egy családi veszekedés során egy konyhakést dobott férje mellkasába.
Belehalt sérüléseibe egy 56 éves nő, akit a férje megvert szombaton Szentkirályon – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
A rendőrség számára jelenleg rendelkezésre álló elsődleges adatok szerint szombaton tíz óra körül a Baranya megyei Gödrén egy 36 éves férfi családi veszekedést követően meglőtte 27 éves feleségét, aki a helyszínen életét vesztette - írja vasárnap a police.hu.
Megölte feleségét egy 80 éves tiszadobi férfi - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon szombaton.
A férfidivat ma már épp olyan változatos és sokoldalú, mint a női trend, számtalan minőségi termékből lehet választani.
Külföldi arákat ígérő honlapokra csapnak le a hatóságok Kínában, ahol a férfiak túlsúlya következtében virágzik a gyakran emberkereskedelmet magában foglaló közvetítői tevékenység.
A Vas Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a 44 éves férfivel szemben, aki tavaly szeptemberben egy családi veszekedés hevében benzinnel locsolta le és felgyújtotta a feleségét - közölte az MTI-vel csütörtökön a megyei főügyész.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft