"FELFÜGGESZTÉS" címkével ellátott hírek
Ideiglenesen felfüggesztette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a szlovákiai székhelyű Novis biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a Quantis Consulting biztosításközvetítő általi értékesítését.
A legfőbb ügyész pénteken indítványt tett a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnökénél Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztésére - közölte a legfőbb Ügyészség az MTI-vel. Az indítványról a Nemzeti Választási Bizottság határoz.
Clint Eastwood francia vonattámadásról szóló filmje forgalmazásának felfüggesztését kérte a terrortámadást elkövető férfi ügyvédje arra hivatkozva, hogy még folyik az eljárás ügyfele ellen és a film rossz színben tünteti fel.
Újabb uniós forrásból finanszírozott egészségügyi közbeszerzést függesztett fel a Közbeszerzési Döntőbizottság a múlt héten, miután "primitív és könnyen átlátható módon" próbálták korlátozni a versenyt az ajánlattevők között - mondta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján az LMP társelnöke.
A dél-dunántúli régióban hétfőn 11 óráig lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni a gázkonvektorok cseréjéhez, ezután a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel.
Felfüggeszti Oroszországban az Egyesült Államok a nem bevándorlási vízumok kiadását, az amerikai külképviseleteken Moszkva által elrendelt létszámcsökkentésre hivatkozva.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter közlése szerint nincs alapja annak a félelemnek, ami az uniós források felfüggesztéséről szól.
Amióta ma reggel megjelent a Népszabadság nyomtatott és online kiadásának felfüggesztéséről szóló hír, egymás után szólalnak meg a pártok az ügyben. Az ellenzéki bírálatok után délután négykor a Fidesz is kiadott egy közleményt. Sajtótájékoztatón ismertették a kormány hivatalos álláspontját is (ami lényegében megegyezik a Fidesz közleményével). Amint azt délelőtti cikkünkben már olvashatták, a lapot kiadó Médiaworks kizárólag gazdasági érvekkel indokolta a lépést. Az alábbiakban - lapunk állásfoglalása nélkül - idézzük az eddig megszólalt pártok és a kormány véleményét, valamint figyelmükbe ajánljuk a mediapiac.hu-n a témával kapcsoaltban megjelent "A tulajdon felelőssége?" című írást.
A kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig azért, hogy "valamennyi érintett ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni" - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) Légügyi Hivatala felfüggesztette a gödöllői repülőtér üzembentartási engedélyét, miután vasárnap reggel két kisgép összeütközött Gödöllő és Isaszeg között, négy ember halálát okozva - közölte az NKH az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft