"FELJELENTÉS" címkével ellátott hírek
Az LMP feljelenti a Magyar Villamos Műveket (MVM) hűtlen kezelés és költségvetési csalás miatt a Civil Összefogás Fórumnak (CÖF) adott támogatás ügyében - közölte Vágó Gábor, az ellenzéki párt politikusa csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Szerda reggelig 192 tüntető panaszát iktatták a bukaresti katonai ügyészségen, azt állították, hogy a csendőrök jogtalanul bántalmazták őket a román diaszpóra pénteki kormányellenes tüntetésén - közölte Ionel Corbu, a vádhatóság vezetője.
Hűtlen kezelés miatt tesz feljelentést a nemzeti konzultációhoz kapcsolódóan Szél Bernadett, az LMP társelnöke.
Feljelentést tett költségvetési csalás, hivatali vesztegetés és hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen Szabó Bálint jogász, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője, a Szeviép károsultak képviselője pénteken a Makói Rendőrkapitányságon.
Feljelentést tesz Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke egy ózdi korrupciógyanús ügy miatt.
A Magyar Liberális Párt (MLP) feljelentést tesz zsarolás miatt, ismeretlen tettes ellen a Fővárosi Főügyészségen, mivel szerintük a Közbeszerzési Döntő Bizottság (KDB) azért akadályozza a 3-as metrót pótló buszok bérlését, mert a KDB elnökét megzsarolták - jelentette be az MLP budapesti választmányi elnöke pénteken sajtótájékoztatón a fővárosban.
Eljárást indított a müncheni ügyészség a Facebook közösségi portált üzemeltető amerikai nagyvállalat több vezetője ellen uszításban való bűnrészesség gyanúja miatt - jelentették német hírportálok.
A kajakozó Dombvári Bence feljelentést tett, miután pozitív lett a doppingmintája a második olimpiai válogatóversenyen.
A bulibáró és testvére, ha a vádak beigazolódnak, akár három évre is rács mögé kerülhet. A mulatós zenész családja tagad, a rendőrség nem nyilatkozik a nyomozásról.
Feljelentette a felcsúti kisvasutat Jávor Benedek, a PM EP-képviselője. Szerinte a kormány hamis ígéretekkel nyerte el az uniós támogatásokat a projektre. Az előirányzott utasszám ugyanis köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó