"FÉLMEZTELEN" címkével ellátott hírek
A Femen nőjogi szervezet félmeztelen aktivistája zavarta meg Donald Trump megválasztott amerikai elnök viaszszobrának avatóünnepségét a madridi viaszmúzeumban kedden.
Az ájult nő a Wesselényi és a Kertész utca sarkán feküdt az autók között, Eb-ünneplésről hazainduló járókelők találtak rá. A nő bugyija a bokáján volt, pénztárcája és iratai eltűntek, de egyéb értékei megvoltak. Egyelőre nem tudni, hogy mi történhetett szerdán késő este, a rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz.
Visszatért csütörtökön a Page 3, vagyis a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap, a The Sun évtizedek óta félpucér hölgyeknek fenntartott harmadik oldala, amelynek csendes kimúlásáról napok óta cikkezett a brit sajtó
Öt félmeztelen nő zavart meg egy abortusz elleni felvonulást vasárnap Madrid belvárosában. A rendőrségnek közbe kellett lépnie.
A mozgalom hat tagja vetkőzött félmeztelenre egy róluk készült dokumentum film bemutatója előtt.
A Femen ukrán nőjogi szervezet félmeztelen aktivistái a 43. Világgazdasági Fórumnak otthont adó kongresszusi központ bejárata előtt tüntettek a svájci Davosban 2013. január 26-án. A davosi találkozó idén január 23-27-ig tart.
Bár a felnőtt britek háromnegyede elítéli, hogy egy bulvárfotós felvételeket készített Vilmos herceg félmeztelenül napozó feleségéről, ötödük mégsem tudott ellenállni a csábításnak, és megbámulta a neten a királyi kebleket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft