"FELMONDÁS" címkével ellátott hírek
Felmondta Oroszország csütörtökön a kőolajvezetékek használatában való együttműködésről 1995-ben megkötött orosz-ukrán szerződést.
Komoly problémává duzzadt a munkaerőhiány a Tesco áruházlánc gyáli országos frissáru-elosztó központjában - írta a Magyar Idők. A lap szombati száma szerint akadályokba ütközik a megrendelt termékek kiszállítása az üzletekbe.
Elmaradt bérek, ki nem adott papírok, rendezetlen szabadságok. Hogyan szüntethető meg a munkaviszony a munkavállaló és a munkaadó oldaláról? Mi mindent kell rendezni ahhoz, hogy távozzunk a cégtől? – a többi közt ezekre a kérdésekre keresték a választ a Kossuth Rádió Napközben című műsorában - olvasható a híradó.hu-n.
Akiknek az év végével jár le a kötelező gépjármű felelősségbiztosításuk (kgfb-jük) azoknak a meglévő biztosítójuknál legkésőbb december elsején éjfélig kell felmondaniuk azt, a nagy alkusz cégek kedden legkésőbb 14 óráig fogadják el a felmondást - közölték a társaságok az MTI-vel.
A kéményseprők helyzetének rendezetlensége miatt 322 kéményseprő helyezte letétbe felmondását december 21-i határidővel - mondta Vámos Csaba, a Kéményseprők Országos Szakszervezete (KOSZ) elnöke.
Egyre többen vállalják a munkahelyváltás kockázatát már tíz-húszezer forintért is a magyarországi gazdasági helyzet kedvező változásával párhuzamosan - közölte a Profession.hu.
Ha valaki nem elégedett hitelének forintosítást követő feltételeivel, a forintosítást követő 60 napon belül felmondhatja a szerződést, ám ez esetben a felmondást követő 90 napon belül meg kell fizetnie teljes tartozását.
Tiltakozásul amiatt, hogy elnapolták a marosvásárhelyi orvosi egyetem magyar főtanszékeinek megalakítását, az intézmény magyar vezetői hivatalosan közölték, hogy távozni kívánnak posztjukról.
A Kúria egyik friss döntése értelmében jogszerű annak a munkavállalónak az azonnali hatályú felmondása, akit a munkáltatója a tudomása nélkül megfigyelt - tudatta a LIGA Szakszervezetek szerdai közleményében az MTI-vel.
Mégis meghosszabbították annak a dél-afrikai vendégszakácsnak a tartózkodási engedélyét Új-Zélandon, akit kövérsége miatt nem látnak szívesen a hatóságok, mivel túlsúlya miatt sokba kerülhet egészségügyi ellátása. A hosszabbításhoz vállalnia kellett esetleg gyógyításának minden költségét - adta hírül a BBC.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft