"FELROBBANT" címkével ellátott hírek
Szinte napra pontosan tizenhét évvel a Challenger katasztrófája után a Columbia űrrepülőgép útja is tragikus véget ért.
Egy robbanásban meghalt egy ember szerda reggel Diósdon - közölte a katasztrófavédelem Pest megyei szóvivője az MTI-vel.
Egy ember megsérült, amikor családi házában felrobbant egy cserépkályha a Pest megyei Pilisszentlászlón szerda délután - közölte a megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán hétfő délelőtt Piliscséven. Egy ember égési sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Felrobbant egy gázpalack egy lakóház hat négyzetméteres melléképületében Pilisen, a Gyóni Géza utcában szombaton. A robbanás következtében az épület egyik fala kidőlt, egy ember megsérült – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
A férfi egy ismeretlen robbanóeszközzel felrobbantotta magát, és meghalt. Két határőr megsebesült, őket súlyos állapotban kórházba vitték.
Hat ember életét vesztette, egy pedig életveszélyesen megsebesült a Kambodzsa északnyugati részében található Preah Vihear tartományban, amikor traktoruk egy háborúból hátramaradt harckocsiaknára futott.
Júliusban egy huszonhárom éves nő összeesett és meghalt áramütés következtében, mert egy hívásra felvette töltés közben az iPhone-t, egy férfi pedig kómába került, mert nem eredeti töltővel próbált iPhone-t tölteni. Most, augusztusban újabb iPhone-horrorról jött hír - írja a hirado.hu.
Szerda este tűz ütött ki a pozsegai Plamen gyárban, ahol az olvasztókemence robbant fel - adták hírül csütörtökön horvát honlapok.
Huszonkilencen meghaltak, amikor felrobbant egy benzint szállító tartálykocsi az ugandai főváros egyik külső negyedében - jelentette be vasárnap a helyi rendőrség.