"FELTÖRÉS" címkével ellátott hírek
Jól sikerült a nyári teszt, így már teljes verzióban is elérhető a Mozilla új szolgáltatása, amellyel bárki ellenőrizheti, feltörték-e az email címéhez tartozó felhasználói fiókok valamelyikét.
Egy izraeli fejlesztésű kémprogrammal, egy biztonsági rést kihasználva, megpróbálták feltörni egy arab emberi jogi aktivista telefonját. Az Apple telefongyártó társaság a biztonsági rés megszüntetése után mobiltelefonjaik operációs rendszerének frissítésére kéri ügyfeleit - jelentette a helyi közszolgálati rádió péntek reggel.
Ha a végtelen jelet látja, akkor nem kell aggódnia, más esetben érdemes változtatnia a jelszaván.
A palesztin fiatalember azután törte fel Mark Zuckerberg Facebook-oldalát, hogy a közösségi portál informatikusai nem vették komolyan a biztonsági hiányosságokkal kapcsolatos észrevételeit.
Az online betöréseket meg lehet ugyan nehezíteni, de teljesen biztonságos védelem nem létezik - állítja a szakértő.
Ismeretlenek megpróbálták feltörni a Fidesz honlapját szerda este, a kormánypárt feljelentést tesz ügyben - közölte a Fidesz sajtóirodája csütörtökön.
Olasz nemzetbiztonsági információkat hozott nyilvánosságra az Anonymous nemzetközi hackerközösség, amely keddre virradóra feltörte az olasz rendőrség számítógépes rendszerét.
Előzetes letartóztatásba került az a tolvaj, aki több mint egy tucat nyitva hagyott autóból lopott el értékeket Miskolcon.
Állampolgári bejelentés alapján értek tetten a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei három férfit, miközben egy személyautót törtek fel a Sárosi utcában csütörtökre virradó éjszaka.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft