"FÉNYKÉP" címkével ellátott hírek
A Locky néven ismert malware egy újabb változata a közösségi oldalakon terjed. Egy kép letöltése után a vírus gyakorlatilag használhatatlanná tesz a számítógépet azzal, hogy a rajta lévő összes fájlt zárolja.
A hagyományos, kétdimenziós körözési fotóknál profibb módszert vezet be a japán rendőrség. Mivel elég praktikus, idővel alighanem mindenhol elterjed majd.
Még egy érv az Apple terméke mellett: évszázadok óta visszajáró szellemet fotóztak le vele. Tudomásunk szerint Androiddal ez még sohasem sikerült.
Az Európai Unió városait bemutató fotóművészeti kiállítás nyílt a Békés Megyei Könyvtárban. A tárlat a Békés Megyei Europe Direct Tájékoztató Központ és az Euro Foto Art Egyesület közreműködésével érkezett megyénkbe, és már több helyszínen láthatta a közönség, most Békéscsabára érkezett az 53 alkotás.
A szavazólapok lefényképezése vagy a szavazókörből való kivitele jogsértő a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteken elfogadott, a választási szerveknek kiadott, nem kötelező érvényű iránymutatása szerint. A testület azért is adott ki iránymutatást a kérdésben, hogy a visszaéléseket, így például a láncszavazásokat megakadályozza.
Mindig büszkék vagyunk, ha olyan valaki sikeréről hallunk, aki térségünkben, városunkban él, személyesen ismerünk, sőt, már írtunk is róla. Ezúttal Jantyik Tibort ért újabb elismerés, nem is akármilyen.
Kiosztották a Műegyetemen meghirdetett Szép, jó vagy érdekes fotópályázat díjait. A díjátadáson dr. Andor György, a Pénzügyek Tanszék vezetője, az egyetem általános rektorhelyettese elmondta, hogy a rendhagyó kezdeményezést, a Műegyetem Pénzügyek Tanszéke indította. Az egyetemi élet, és egyetemek világát jellemző sablonos megoldások helyett kerestek új megközelítésű képeket. Ráadásul az egyetem nemrég bővült a Q épülettel, amivel a fotósok fantáziáját szerették volna megpiszkálni.
Szabó Máté szerint jogbiztonság és az érintettek tisztességes eljáráshoz való joga szempontjából több visszás elemet tartalmaz az a szabálymódosítás, amelynek nyomán egyes közlekedési szabályszegések esetén fényképes bizonyíték nélkül is bírságot szabhat ki a rendőrség.
Kim Kardashian és Kanye West 2 millió dollárt kereshet kislányuk első fotójával. Kim Kardashian sohasem volt szégyenlős, ha az üzletről volt és van szó. Még akkor sem, ha ennek az üzletnek a tárgya nem más, mint nemrég született kislánya North West első fotójának eladása.
A rendőrség egy 39 éves budapesti férfit gyanúsít Király Tamás divattervező meggyilkolásával. Lakatos József arcképét a rendőrség a honlapján tette közzé.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft