"FÉRFI" címkével ellátott hírek
Magyar idő szerint szombaton reggel 6 órakor (helyi idő szerint 7 órakor) kinyitottak a szavazóhelyiségek Romániában, ahol a férfi és nő házasságán alapuló család fogalmának alaptörvénybe iktatásáról dönt Románia csaknem 19 millió választópolgára a vasárnap estig tartó kétnapos alkotmánymódosító népszavazáson.
Önbíráskodás miatt emeltek vádat két, élettársi kapcsolatban élő férfi ellen, mert jósnőnek kiadva magukat fenyegetéssel szereztek pénzt egy "ügyfelüktől" - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
Bár ötezer fővel nőtt 2012 óta a tanárok száma, a férfiakat továbbra sem vonzza jobban a pedagógusi pálya - derül ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) adatainak felhasználásával a Magyar Nemzet által készített összesítésből.
Előrehaladottabb állapotban veszik észre, ráadásul agresszívabb is a mellrák a férfiak esetében, mint a nőknél - mondja a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának vezetője.
A férfias megjelenés, a férfiasság aktív képviseletére hozott létre irodát a közép-kínai Vuhan város egyik általános iskolája, mert feminin viselkedést, megnyilvánulásokat fedeztek fel diákjaiknál.
Egyenjogúsági előrelépés történt azt követően, hogy az USA legalizálta a melegházasságot, hétfő óta több mint harminc év után ismét adhatnak vért a homoszexuális férfiak is.
Jogerősen kilenc év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a battonyai férfit, aki tavaly húsvétkor értelmi fogyatékos nevelt lánya sérelmére követett el szexuális erőszakot.
Életveszélyesen megsebesített egy késsel egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Boldogkőújfalun egy helyi lakost - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-vel.
Számtalan esetben tűrhetetlen hírek olvashatók a mocskos, hitvány, aljas, elvetemült, lepra, nyomorult… egyszóval a nemtelen erőszakoskodó férfiakról. Miközben… miközben a medálnak van fonákja is. Most a fészen több ismerősömnek is nekiszegeztem azt a kardinális kérdést, hogy vajh egy nő meg tud-e erőszakolni egy férfit? (18 karikás válaszokat is kaptam.)
Növelnék a nők számát a férfiasnak tartott szakmákban; Fejér megyében képzési rendszert is indítottak, amely keretében helyi vállalatokkal működnek együtt, jelenleg a mérnökképzés területén - mondta el a Nők a Tudományban Egyesület vezetője az M1 aktuális csatornán.
Hírek
további friss hírek »