"FERIHEGY" címkével ellátott hírek
Budapesten szakította meg útját a Turkish Airlines Londonból Isztambulba tartó járata pénteken - derül ki a flightradar24.com élő daraképéből.
Az esti órákban megszakította útját Ferihegyen egy török repülőgép, mert a fedélzeten meghalt egy utas - közölte a Liszt Ferenc-repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója hétfőn reggel az MTI-vel.
Egy kiló kábítószer volt benne, most emeltek vádat.
Korlátozásokra kell készülni hétfő délután a Liszt Ferenc-repülőtéren és környékén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
Rekordot döntött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az első negyedévben az áruforgalom - közölte a Budapest Airport csütörtökön az MTI-vel.
Ha minden jól megy, a ferihegyi utasszám már áprilisban átlépheti a havi egymilliót.
Áprilistól számos új európai célállomás érhető el a budapesti reptérről, egyebek mellett a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, így Szarajevó is az új úticélok között van, valamint több járatot sűrítenek a nyáron.
Visszatér Budapestre a TAP Portugal légitársaság, amely idén 12 év után döntött a magyar járatok felfüggesztéséről.
Újabb hatszáz férőhellyel bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél található parkoló, idén ezer új parkolót épít az üzemeltető Budapest Airport.
Körülbelül kétezer darab ékszer volt egy százkilós amerikai csomagban, amit a NAV pénzügyőrei foglaltak le Ferihegyen. Az ügyben eljárást indítottak.