"FERIHEGY" címkével ellátott hírek
Hatalmas sorok kígyóztak, bizonytalan utasok kérdezősködtek vasárnap a Liszt Ferenc repülőtár utasfelvételi pultjai előtt a fapados légitársaságok frissen bevezetett, illetve bevezetendő poggyászszabályzata miatt.
Budapesti járatokat is törölt a Ryanair a légitársaságnál pénteken, több országban zajló munkabeszüntetés miatt.
Egy felszálló gép okozta a 2-es futópálya felületének sérülését csütörtök éjszaka a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője péntek reggel az MTI-vel. A műszaki hiba miatt elrendelt reptérzárat kora reggel feloldották, a menetrend szerinti közlekedés nagyobb részt helyreállt.
Májustól négy észak-amerikai város lesz közvetlenül elérhető Ferihegyről.
Két busz összeütközött vasárnap a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a balesetben tíz ember megsérült - közölte a rendőrség honlapján.
Füst miatt alakult ki pánik egy repülőn a budapesti ferihegyi repülőtéren. Az egyik utas menekülés közben megsérült - közölte a Travel Service ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-vel.
Budapesten szakította meg útját a Turkish Airlines Londonból Isztambulba tartó járata pénteken - derül ki a flightradar24.com élő daraképéből.
Az esti órákban megszakította útját Ferihegyen egy török repülőgép, mert a fedélzeten meghalt egy utas - közölte a Liszt Ferenc-repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója hétfőn reggel az MTI-vel.
Egy kiló kábítószer volt benne, most emeltek vádat.
Korlátozásokra kell készülni hétfő délután a Liszt Ferenc-repülőtéren és környékén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft