"FERLING JÓZSEF" címkével ellátott hírek
Dr. Ivan Misner, a Business Network International, a világ legnagyobb networking szervezetének alapítója és elnöke úgy véli, a kapcsolatépítés elsősorban nem az üzletszerzésről, sokkal inkább egymás segítéséről szól. Ez azt is jelenti, hogy először ismernünk kell egymást ahhoz, hogy bizalmi hálót szőhessünk belőle. De nem könnyű mindenkivel megtalálni azt a bizonyos közös hangot! A szakértő 4 különböző személyiségtípust mutat be:
Hiába a telefon és a videóhívás, a személyes találkozó mind a munkában, mind a privát szférában sokkal magasabb szintet képvisel. A digitális környezet adta lehetőségek mellett újra felértékelődött a személyes kapcsolatépítés. Ez teszi lehetővé, hogy valóban közel kerüljünk másokhoz, és ténylegesen megismerhessük egymást. Lucinda Honeycutt, az Entrepreneur.com vendégszerzője a következőket teszi hozzá:
A megszokott csípős csapat mellett rengeteg vendég hallgatta végig szerda reggel a Munkácsy Hotelben a Pro-Help Adótanácsadó Kft. munkatársának főelőadását, majd Ferling József, a BNI kommunikációs igazgatójának rövid, ám okos és építő gondolatokkal teli beszédét. A találkozón tiszteletét tette Szarvas Péter polgármester is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft