"FESZTIVÁL" címkével ellátott hírek
Egymást érik az országban a fesztiválok, jövő héten kezdődik az egyik legnagyobb rendezvény, a Sziget Fesztivál. A Kutatópont közvélemény-kutatása szerint a magyarok harmada látogat el fesztiválokra, amelyek közül a gasztronómiai, a könnyűzenei és a városi rendezvények iránt érdeklődnek a legtöbben – hangzott el a Kossuth Rádió Ütköző című műsorában.
Csuja László Virágvölgy című, amatőr főszereplőkkel készült első mozifilmjét választotta a legjobb alkotásnak az időszerű problémákkal foglalkozó Párhuzamok és ütközések című kategóriában a palicsi filmfesztivál filmkritikusokból álló nemzetközi zsűrije - közölte a bírálóbizottság pénteken.
A nemzetközi piacon versenyképesebbek lettek a magyar fesztiválok a támogatásuk növelése és áfájuk csökkentése eredményeként - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
Újkígyóson kétnapos majálissal ünneplik 2018. április 30-án és május 1-jén az egy éves Park Étterem és Kávézót
Júliusban és augusztusban négy fesztiválon is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrök.
Őrizetbe vettek két holland állampolgárt a Bercel melletti Csobánkapusztán tartott SUN Fesztiválon, a 30 éves és a 25 éves férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Bizony. Elcsendesedett. Hétfő óta ugyanis lehet hallani a víz morajlását, visszatértek a hattyúk, és a kisboltban sem kell sorban állni, ha valaki egy hideg sörre szomjazik. Mi idén is megnéztük a Balaton egyik legnagyobb fesztiválját, most pedig megpróbáljuk egy kicsit átadni az élményt!
A legismertebb szerb trombitaművész vezette Boban Markovic Orkestar is fellép a délvidéki magyarság legjelentősebb kulturális fesztiválján, a Dombos Festen, amelyet június 29. és július 2. között tartanak.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) április 24. és 26. között rendezi meg a Szakma Sztár Fesztivált és a két verseny döntőjét.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft