"FIATAL" címkével ellátott hírek
Ha a nemzeti konzultáción az emberek megerősítik szükségességét, lesz olyan támogatás, amely kifejezetten a fiatalok életkezdését segíti - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
Lesújtó eredményre jutott egy amerikai közvéleménykutató, amely azt a kérdést tette fel a kutatásában, jó kilátásai vannak-e a fiataloknak Magyarországon - hangzott el az RTL Klub pénteki Híradójában.
Előzetes letartóztatásba helyezte a Tatabányai Járásbíróság szerdán azt a 15 éves fiatalt, aki a gyanú szerint vasárnap hajnalban megölt két hajléktalan férfit a városban. Az ítélet nem jogerős, de végrehajtható - közölte a Tatabányai Törvényszék szóvivője az MTI-vel.
Annyi fiatal hagyta el az országot, hogy most már külföldön születik meg minden hatodik magyar gyerek. 2010 óta 78 ezer gyermek látta meg a napvilágot külföldön magyar szülőtől - írja a nyugat.hu.
Izraeli katonák lelőttek egy palesztin fiatalt a dzseníni menekülttáborban szombat éjszaka kitört összecsapásban - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet.
Egyetlen békéscsabai fiatal se fejezze be úgy iskolai tanulmányait, hogy nem készítette el saját csabai kolbászát, ezt a kezdeményezést tűzte zászlójára a Csabai Kolbászklub Egyesület - mondta pénteken az MTI-nek Hégely Sándor elnök.
Kísérleti projektként már jövőre elindul az Európai Unió ingyenes Interrail programja - tájékoztatott Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő pénteken.
Ingyenes Interrail, nemzetközi vasúti bérletet biztosítanának az Európai Parlament (EP) képviselői minden 18. életévét betöltött európai fiatalnak születésnapján - írta az Európai Parlament sajtószolgálata szerdán.
Gondatlanságból elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki 2014 őszén olyan kábító hatású anyagot adott el egy fiatalnak, amely a fiú halálához vezetett - közölte az ügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.
Békéscsabán, a strandon adtak bűnmegelőzési és baleset-megelőzési tanácsokat a rendőrség munkatársai.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft