"FIATALKORÚ" címkével ellátott hírek
A bíróság elítélte azt a négy fiatalkorú fiút, aki 2017 júniusában két napon belül kilenc fiatal nővel viselkedett szeméremsértően, és ezt egyikük a mobiltelefonjával rögzítette - közölte a fővárosi főügyész szerdán az MTI-vel.
Kiskorú társukat kínozták azok a 16-17 éves, bűncselekmények miatt gyermekotthonban elhelyezett fiatalok, akik ellen nemrég emeltek vádat Zalaegerszegen.
Három fiatalkorú, valószínűleg afgán állampolgárságú menekültet találtak a lengyel-szlovák határ közelében egy Szerbiából Magyarországon keresztül érkező lengyel kamionban - közölte kedden az RMF FM lengyel kereskedelmi rádió.
Közfeladatot ellátó személy által elkövetett bántalmazások miatt emeltek vádat a nagykanizsai javítóintézet egyik rendésze ellen, aki többször is megütötte, megrúgta az intézetben elhelyezett fiatalokat, az eseteket pedig megpróbálta elhallgatni - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Békésen, a Vashalom utcában tegnap 17 és 19 óra között egy fiatalkorú fiú beült egy parkoló kisteherautóba és elindult vele.
Orosházán őrizetbe vett a rendőrség egy férfit, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett. Fiatalkorúaknak is adott el tiltott, bódító hatású anyagot.
Vádat emelt az ügyészség egy 20 éves férfi ellen, aki 17 éves élettársát vette rá arra, hogy prostituáltként dolgozzon.
Előzetes letartóztatásba került hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára, s egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.
Húsz garázst és pincét tört fel Debrecenben egy 14 éves fiú, aki ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Rablás miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség egy 17 éves fiatal ellen, aki tavaly nyáron Lentiben fellökött és kirabolt egy idős mozgáskorlátozott férfit - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft