"FIFA" címkével ellátott hírek
Magyarország egy helyet előre lépve a 49. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Magyarország két márciusi veresége ellenére is maradt az 50. helyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetőjét választották a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) alelnökévé a kontinentális szervezet (UEFA) Pozsonyban zajló kongresszusán.
Magyarország öt helyet javítva a 49. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Magyarország továbbra is az 53. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Magyarország annak ellenére megtartotta 53. helyét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, hogy a válogatott november 9-én, barátságos mérkőzésen 2-1-re kikapott Luxemburgban.
Magyarország hat helyet javítva 53. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet.
Magyarország egyet előrelépve az 56. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melynek élére ismét Brazília került.
Brazília átvette a vezetést a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján - a dél-amerikai válogatott legutóbb hét éve állt az élen. A magyar nemzeti együttes négy helyet rontva a 31. az áprilisi rangsorban.
A 2010 előtti hagyományokhoz visszatérve a France Football által alapított Aranylabdát ezentúl ismét kizárólag újságírók szavazatai alapján ítélik oda.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó