"FIFA" címkével ellátott hírek
Magyarország öt helyet javítva a 49. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Magyarország továbbra is az 53. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Magyarország annak ellenére megtartotta 53. helyét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, hogy a válogatott november 9-én, barátságos mérkőzésen 2-1-re kikapott Luxemburgban.
Magyarország hat helyet javítva 53. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet.
Magyarország egyet előrelépve az 56. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, melynek élére ismét Brazília került.
Brazília átvette a vezetést a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján - a dél-amerikai válogatott legutóbb hét éve állt az élen. A magyar nemzeti együttes négy helyet rontva a 31. az áprilisi rangsorban.
A 2010 előtti hagyományokhoz visszatérve a France Football által alapított Aranylabdát ezentúl ismét kizárólag újságírók szavazatai alapján ítélik oda.
A magyar válogatott két helyet rontva a 20. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtöki világranglistáján.
A magyar válogatott továbbra is a rekordot jelentő 19. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján.
Tovább javította világranglistás helyezését a magyar labdarúgó-válogatott, amely már a 19. sorban.