"FIGYELMEZTETÉS" címkével ellátott hírek
A tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki keddre az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Északkeleten néhol tartósabban is megmarad a sűrű, zúzmarás köd.
Vasárnap estére mindenhol mérsékelték, illetve a visszavonták a viharos szél miatt kiadott harmadfokú riasztásokat, de országszerte továbbra is első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben.
Az ország keleti megyéiben zuhog majd a legtöbbet.
A belbiztonsági minisztérium és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) 2016 óta folyamatosan figyelmeztette a Fehér Házat a szaporodó anarchista és az úgynevezett "antifa" tüntetések veszélyeire - írta a Politico című lap szombaton.
Mind a hőség, mind a heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt már csak néhány keleti megyében van elsőfokú figyelmeztetés. Estétől keleten nagy mennyiségű eső is várható.
Szerdára ismét csaknem az egész országra figyelmeztetést adott ki a tartós hőség veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A tartós hőség veszélye miatt már csak első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben több megyében. Emellett csaknem az egész országra a heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is első- és másodfokú figyelmeztetéseket adtak ki vasárnapra.
A hőség mellett vasárnap országszerte lehet intenzív esőzés.