"FIGYELMEZTETÉS" címkével ellátott hírek
Oroszország keményen és világosan figyelmeztette a Nyugatot, hogy ne játsszon a tűzzel a szíriai Idlíb tartományban - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, miután csütörtökön Moszkvában fogadta szíriai hivatali partnerért, Valid Moallemet.
Több megyére továbbra is a tartós hőség miatt, de számos megyére a heves zivatar, felhőszakadás veszélye miatt is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Csaknem az egész országban továbbra is első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben, de néhány dunántúli megyére a zivatarok miatt is adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Két megyére másodfokú, az ország többi területén elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra a tartós hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A hőség miatt csak az északi megyékre és a fővárosra, míg a felhőszakadás miatt csaknem az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki a felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden.
Somogyban és Baranyában rövid idő alatt akár 50 milliméternél több eső eshet.
Kettőre első, kettőre másodfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Első és másodfokú figyelmeztetéseket is kiadott szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Több megyében és a fővárosban további intenzív esőzésekre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft