"FILM" címkével ellátott hírek
Bohém rapszódia címmel életrajzi film készült a Queen együttesről, középpontban az énekessel, Freddie Mercuryval. Az eredeti zenéket felvonultató alkotást csütörtöktől játsszák a magyarországi mozik a Fórum Hungary forgalmazásában.
A Pécsi Tudományegyetem (PTE) együttműködésével készített 93 perces nagyjátékfilmet az egyetem klinikáján aneszteziológusként és intenzív-terápiás orvosként is dolgozó Vámos Zoltán. A Parázs szívek című romantikus alkotás január 18-tól kerül a mozikba.
Vranik Roland Az állampolgár című filmjének ítélték oda a Torontóban megrendezett Európai Uniós Filmfesztivál közönségdíját.
Az Álom hava című dráma kapta a legjobb nemzetközi játékfilm nagydíját az indonéziai Szellem, Vallás és Képzelet Nemzetközi Filmfesztiválon - közölték a készítők szerdán az MTI-vel.
Fiatal filmeseknek szóló toborzó kampányt indított útjára az Európai Filmakadémia (EFA) az 52. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon - közölte az akadémia kedden az MTI-vel.
Összesen mintegy 170 millió forintból 24 film elkészítését támogatja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Magyar Média Mecenatúra programjában - közölte a testület pénteken az MTI-vel.
Hosszas előkészületek után június 11-től kezdi forgatni Antal Nimród A Viszkis munkacímű filmet, amely Ambrus Attila életútjáról és éveken át tartó bankrablásairól szól. A Filmalap több mint 1 milliárd forinttal szállt be a munkába.
Hétfőtől mozgóképes kérdésekre is válaszolniuk kell a KRESZ-vizsgákon részt vevőknek. A Nemzeti Közlekedési Hatóság korábban azt közölte: függetlenül a kategóriától, a Közlekedési alapismeretek vizsgatárgyaiban két filmes rész szerepel majd a feladatok között, ezek 1, illetve 3 pontot érnek.
Az egyórás filmben megismerhetjük Békés megye vadgazdálkodását, a vadászok életét, munkáját, betekintést kaphatunk a vadásztársaságok mindennapi munkájába.
Kijött a második előzetes a Legendás állatok és megfigyelésük című J.K. Rowling-adaptációhoz. Az év végén mozikba kerülő film a Harry Potter-sztori előtt, a harmincas években játszódik, New Yorkban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft