"FILMFORGATÁS" címkével ellátott hírek
Fél éve fut már a D1-tv országos adásán a Vajtó és a Világ turisztikai túramagazin Vajtó László műsorvezetővel, aki most Füzesgyarmat és környékére is ellátogatott, hogy felfedezze és bemutassa az ottani értékeket.
Május 19-én térségünkbe érkezett a Vajtó Produkciós iroda, akik filmet forgattak térségünk turisztikai lehetőségeiről.
Megérkezett vasárnap Budapestre Rowan Atkinson brit komikus, aki Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban.
Megkezdődött Till Attila Tiszta szívvel munkacímű, második játékfilmjének forgatása, a főszerepekben Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Fenyvesi Zoltán kerekesszékes maratonfutó bajnok és a színművészeti egyetemen végzős Fekete Ádám lesz látható
A Csipkerózsika gonosz tündére, Maleficent után a 101 kiskutya legfőbb ellenségéről, Szörnyella de Frászról készít játékfilmet a Disney filmstúdió - értesült a The Hollywood Reporter.
Október végén kezdi forgatni Unbroken című második világháborús filmjét az ausztráliai Új-Dél-Walesben és Queenslandben Angelina Jolie hollywoodi filmsztár, aki két éve mutatkozott be rendezőként.
Az Oscar-díjas Kevin MacDonald rendezi a Last Train to Memphis című, Elvis Presley életéről készülő játékfilmet - értesült a Variety magazin.
Kétszer is átöltözött a sajtókonferenciára. Kétszer is sminkelt. A kettő között így nézett ki - írja a hirado.hu.
Mancsról, a világhírű magyar mentőkutyáról készíti Pejó Róbert új filmjét, amelynek a forgatása a napokban kezdődött el Budapesten.
Filmforgatás miatt zárják le a hidat reggel 7 és délelőtt 11 óra között, emiatt a 16-os és a 105-ös busz az Erzsébet hídon át közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.