"FINNORSZÁG" címkével ellátott hírek
Finn kutatók először tanulmányozták hazájuk ősi lakóinak DNS-mintáit, eredményeik megmutatták, hogy egykoron gének sokasága "érkezett" Szibériából Finnországba, az ősi géneket egybevetették a mai lakosok génjeivel, és a szibériai eredet még most is jól látható a számiknál és a finneknél, csakúgy mint a finn-ugor nyelvcsalád más népeinél.
Nem értik a finnek, mit értett az amerikai elnök az alatt, hogy Finnországban gereblyézik az erdőket, de állnak elébe a kihívásnak.
Sanghajból Finnország fővárosába, Helsinkibe érkezett Orbán Viktor miniszterelnök, ahol az Európai Néppárt (EPP) kétnapos kongresszusán vesz reszt - tájékoztatta az MTI különtudósítóját Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
Pavel Melnikov a Balti-tenger stratégiai fontosságú hajózási útvonalaihoz közel vásárol ingatlanokat, ott, ahol az egyik finn olajfinomító is található.
Vereséggel debütált a kispadon Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata szombat este 1-0-ra kikapott Finnországban az újonnan indult Nemzetek Ligája első fordulójában.
Markku Kanerva, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a magyarok elleni, jövő szombati, valamint az Észtország csapatával szeptember 11-én vívandó Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.
A K-Supermarket kérésre vacsorát és reggelit is biztosít.
Magányos csapatjátékos a jaminai (Békéscsaba városrésze) nagyfiú. A legendás grundérzés utolsó mohikánjainak egyike, mert olyan srác, akinek igazi grundálmai vannak. Profi játékos akar lenni. Ám olyan játékot, amibe beleszeretett, a magyar grundokon sohasem játszottak…
Valószínűleg két menekült kísérelt meg öngyilkosságot Helsinkiben.
A rendőrség lábon lőtt egy férfit, aki megkéselt több embert péntek délután a Finnország délnyugati részén lévő Turkuban. A támadót őrizetbe vették.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft