"FITDANCE CENTER SE" címkével ellátott hírek
A FitDance Center Se és a Premier Művészeti Szakgimnázium közös félévzáró gálája csütörtökön, a Csabagyöngyében.
Nyáron megírtuk, és most is így van: nem lett karatés, mi több, jogász sem. Hanem táncpedagógus lett! Íme, egy szelet az ízig-vérig békéscsabai Kerekes Judit életéből:
Nem lett karatés, mi több, jogász sem: táncpedagógus lett! Íme, egy szelet az ízig-vérig békéscsabai Kerekes Judit életéből:
Drága FitDance szimpatizánsok! - írja a Facebook-oldalán Kerekes Judit, a FitDance Center vezetője - óriási hírünk van Számotokra!
A na és?, az valóban: na és?!! Ugyanis a közel két évtizede nemzetközi színvonalon szuperáló békéscsabai hip hop táncegyüttesnek annyi serlegük van, mint égen a csillag, illetve mintha a próbatermük helyett egy gravírozóműhelyben járnánk. A Kerekes Judit és Molnár Sándor által vezénylet, szárnyait bontogató, kisebbik csapatuk, a FitDance Kids Crew május végén a csehországi Eb-n fog brillírozni.
A közel két évtizede nemzetközi színvonalon szuperáló békéscsabai hip hop táncegyüttesnek annyi serlegük van, mint égen a csillag, illetve mintha a próbatermük helyett egy gravírozóműhelyben járnánk. A Kerekes Judit és Molnár Sándor által vezénylet, szárnyait bontogató, kisebbik csapatuk, a FitDance Kids Crew május végén a csehországi Eb-n fog brillírozni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft