"FIÚ" címkével ellátott hírek
Orosházán, a Széchenyi téren, egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak.
Őrizetbe vett a rendőrség csütörtök hajnalban Londonban egy 17 éves fiút a múlt heti londoni metrómerénylettel összefüggésben.
A Washington államban lövöldöző diák zaklatással vádolja áldozatait, ezzel próbálja indokolni tettét. Az egy nappal korábbi tragédia elkövetőjének nevét és vallomásának egy részletét csütörtökön hozták nyilvánosságra.
Tetten érték és őrizetbe vették azt a 14 éves fiút, aki a nyári erdőtüzek egy jelenetős részét okozta Dél-Franciaországban, Marseille közelében - közölték csütörtökön rendőrségi források.
Ha egy dollármilliárdosnak gyermeke születik, akkor 65 százalékos valószínűséggel fiú lesz. Ez messze meghaladja az átlagot, mely szerint 109 fiú újszülöttre 100 kislány jut. Mi lehet az ok?
Motorjával villanyoszlopnak ütközött és meghalt egy 15 éves fiú Mindszenten - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Az edző és a játékvezető lélekjelenléte, továbbá a sárga lap mentette meg a fiú életét – derült ki az RTL Klub riportjából.
Emberölés történt Bács-Kiskun megyében - közölte a police.hu kedden hajnalban.
A hírek szerint hétfőn reggel császármetszéssel született meg a kisfiú. Majka csak egy rövid poszttal jelezte a Facebookon, hogy minden rendben ment.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 19-én Békéscsabán megtaláltak egy fiatalkorú fiút, aki az egyik gyermekotthonból engedély nélkül távozott.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft