"FIZETÉS" címkével ellátott hírek
Határozati javaslatot terjeszt az Országgyűlés elé a Jobbik a regionális bérkülönbségek csökkentéséről - jelentette be hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a párt parlamenti képviselője és szóvivője.
Aki akar dolgozni, képzettség nélkül is megkereshet 400 ezret, nyelvtudással pedig 600-at is havonta.
Júniusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos keresete 11,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a májusi 10,9 százalékos emelkedés után - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Az összeg ráadásul évente emelkedik majd. Emellé benzinkártya és lakbértámogatás is jár. A Fidesz korábban azzal védekezett, hogy az ő bérük emelkedik utoljára, hiszen már mindenki másét megemelték.
Nem kell hozzá végzettség, nem számít az életkor, és átlagon felül lehet keresni – 1000 fős vizsgálatból derült ki, megéri-e ingatlanosnak állni.
Nyugati fizetést kínál egy budapesti pizzéria.
Hiába adják Európa egyik legalacsonyabb árán a gázt és az áramot nálunk, ha a fizetések is alacsonyak.
„Az időt és a puszta anyagiakat tekintve nem mondható, hogy a tanári pálya sok jóval kecsegtetne” – jött ki a Veres Péter Gimnázium fizikatanára kis kutatásából.
A havi bruttó átlagkereset 310 800 forint volt januárban.
A nagyobb áruházláncok versenyeznek a munkaerőért, az elmúlt félévben szinte mindannyian bért emeltek, a számokat többségük már nem is titkolja. Összehasonlítottuk a multik által kínált fizetéseket.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó