"FLASHMOB" címkével ellátott hírek
Lányokat és transzlányokat hív csókolózni a Labrisz Egyesület csütörtök este 8 órára ELTE BTK területén lévő Könyvtár Klubba, a Múzeum körútra. A csók-flashmobbal szeretnének tiltakozni az ellen, hogy nemrég a klubban egy pultos lány a beszámolók szerint „visszataszító hangnemben” kiabált rá két lányra, akik megcsókolták egymást.
Flashmob-ot eszközöltek a CsAKK-osok, a CasinoLive koncertsorozat nyitányaként.
A Magyar Állami Operaház előtti demonstrációval közel egyidőben Gyertyagyújtás Magyarországért! címmel tartott flashmob-t a Facebookon szerveződő Ébredj, Viharsarok csoport. A békéscsabai Kossuth téri program előtt Hrabovszki-Megay Oktáviával, a rendezvény főszervezőjével beszélgettem.
A Magyar Állami Operaház előtti demonstrációval közel egyidőben Gyertyagyújtás Magyarországért! címmel tartott flashmob-t a Facebookon szerveződő Ébredj, Viharsarok csoport, a békéscsabai Kossuth téren.
Esernyős flashmobbal köszöntik szerdán Budapest belvárosában Stephen King új regényét: az Európa Könyvkiadó gondozásában megjelent Mr. Mercedes című krimit az akció után a Károly körúti Alexandra Könyvesboltban mutatják be.
Villámcsődület (Flash mob) kórussal tette feledhetetlenné leánykérését egy cardiffi férfi: a 36 éves Marc Fury egy étterembe szervezte a meglepetést, partnere, Naomi Coleman az utolsó pillanatig nem sejtette, miről van szó.
Röplabda lázban ég Békéscsaba, a lányok egy karnyújtásnyira vannak az aranyéremtől. A Városi Sportcsarnokban izzanak a telefonok, garantált a mérkőzésre a teltház. A BRSE az ezüstérmet már biztosan megszerezte, a tét most az aranyérem. Csütörtökön a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban sporttörténelmet írnak a lányok. Hajrá Békéscsaba!
Flashmobbal búcsúztatják a tanévet június 7-én a Mindenkinek becsengettek! program keretében több nagyvárosban. A diákok június 7-én reggel fél tízkor a városok egy-egy frekventált helyére kivonulva énekelnek és táncolnak az Alma Együttes erre az alkalomra készített zeneszámára. A Mutasd meg! című dalhoz videoklip is készült fogyatékkal élő és ép gyerekek szereplésével.
Lilapólós szurkolótábor lepte el a Nyugati Pályaudvar aluljáróját! Rigmusokat skandáltak, futottak, bíztatták a járókelőket, és jókedvvel töltötték meg az esős, szürke délutánt.
A magyar élsportolók tiszteletére az ötkarika formájának és színeinek megfelelő élőláncot alkottak a Vidámpark munkatársai és az érdeklődők szerdán a budapesti 56-osok terén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft