"FOGYÓKÚRA" címkével ellátott hírek
A koplalás és bizonyos táplálékok megvonása különböző betegségeket, problémákat idézhet elő, ezért a fogyókúra alatt is meg kell tartani az egyensúlyt - közölte Antal Emese dietetikus az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
A legújabb kutatások is alátámásztják a kesernyés és lédús gyümölcs egy régóta tudott kellemes tulajdonságát.
Szinte mindenki küzd valamilyen rossz szokással, amelyektől szeretne megszabadulni, ez azonban sohasem könnyű. Amikor úgy döntünk, hogy megszabadulunk függőségeinktől, túlsúlyunktól vagy egyéb egészségtelen szokásainktól, hasznos eszköz lehet egy másik, ártalmatlan vagy éppen egészséges szokásra való „kicserélése”. Az egyik leghatékonyabb rossz szokás-helyettesítő tevékenység a cukormentes rágógumi használata, amely számos előnyének köszönhetően a diétában is sokat segít.
Hogyan? Semmiképpen se válassz rövidtávú divatdiétát, mert ezeket nem lehet hosszú ideig betartani, és ha valaki nincs megelégedve magával, akkor azt örökre meg szeretné változtatni, nemcsak pár hónap erejéig. Sajnos van egy rossz hírem, az évek óta felszedett kilók nem repülnek le olyan könnyen, fel viszont annál inkább könnyen jönnek.
Töltött káposzta, bejgli, szaloncukor: csak néhány finomság a karácsonyi étkek közül. Valószínűleg sok helyen evéssel és pihenéssel teltek az ünnepek, ami miatt az újévet sokan plusz kilókkal indították. Az év 12 hónapja közül talán januárban próbálnak fogyni a legtöbben, de hogyan tegyük, hogy látszata is legyen?
Kutatások sora bizonyítja, hogy a Facebooktól a Pinteresten át a Twitterig minden fogyaszt, csak egy kicsit másképp.
Egy hétig volt komában az a 27 éves aradi nő, aki fogyni szeretett volna, ezért több fogyókúrás gyógyszert szedett be.
Szinte felismerhetetlen: rengeteget fogyott és változott a celeb - Chaz Bono élete második legnehezebb csatáját nyerte meg: most a kilói ellen.
Egy kampányban aranyat adnak a felesleges kilóiktól megszabadulóknak az Egyesült Arab Emírségekben. Tíz kilogramm felett kilónként 3 grammot.
Temérdek fogyókúrás ötlet látott már napvilágot, köztük őrültebbnél őrültebbek is. Ilyen a galandférges fogyókúra is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó